Vertaal deze pagina naar:

ADVOCATEN

Zijn er goede advocaten in Nederland die slachtoffers van seksueel misbruik daadwerkelijk hun recht kunnen laten behalen?

Zijn er goede advocaten in Nederland die slachtoffers van seksueel misbruik daadwerkelijk hun recht kunnen laten behalen?

Het is de wens van Bart van Well om advocaten te vinden en te connecten met slachtoffers van seksueel misbruik die daadwerkelijk iets kunnen betekenen om hun recht te behalen. 

Bent U als advocaat of advocate ervan overtuigd dat U slachtoffers van seksueel misbruik daadwerkelijk kunt helpen om hun recht te behalen? Stuur dan een e-mail naar: info@bvwfoundation.com

Wij gaan nu, als stichting zijnde, zelf onderzoeken of Maartje Schaap (strafrechtadvocaat in Groningen) slachtoffers van seksueel misbruik daadwerkelijk kan helpen door slachtoffers in contact te brengen met Maartje Schaap. We zullen onze volgers en lezers op de hoogte houden van onze eigen bevindingen.

Graag ontvangen wij ook de bevindingen en ervaringen van andere slachtoffers die seksueel misbruik hebben meegemaakt en die contact hebben gezocht met Maartje Schaap voor hulp om hun recht te behalen.

GOEDE ADVOCAAT GEZOCHT DIE BART VAN WELL KAN VRIJPLEITEN!

Welke advocaat kan en wil Bart van Well ondersteunen om zijn recht als mens van vlees en bloed te behalen in Nederland? Wie denkt dat te kunnen en durft dat aan?

Stuur dan een e-mail naar: info@bvwfoundation.com

De getuigenis van Bart van Well

HPCOMBACKKK

Instagram: Hulkmotions │ Facebook: Hulkmotions │ Snapchat: genceren3

YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@Hpcomebackkk

Enkele video's van HPCOMBACKKK zijn hieronder te zien en te beluisteren. 

De getuigenis van een slachtoffer over een politieagent

In deze aangrijpende video deelt Erwin zijn moedige reis van herstel na kindermisbruik. Hij vertelt over zijn traumatische verleden en hoe dit leidde tot jarenlange verslaving en het verlies van contact met zijn zoon van 14 jaar oud. Ontdek hoe Erwin zijn leven weer heeft opgebouwd.

Mentale klap: Op heterdaad betrapt!

Met de schrik van zijn leven ontmoet een dader, een 49-jarige man HPCOMBACKKK. Kijk hoe deze 49-jarige man met lingerie als cadeau dit meisje uit Utrecht heeft weten te lokken. Het zou maar jouw dochter of zusje zijn in een onzekere periode. Let op elkaar en geef het door.

Vraag: Welke advocaten in Nederland durven het aan slachtoffers van seksueel misbruik daadwerkelijk te ondersteunen?


Contactgegevens HPCOMBACKKK

Instagram: Hulkmotions │ Facebook: Hulkmotions │ Snapchat: genceren3

YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@Hpcomebackkk

Enkele video's van HPCOMBACKKK zijn hierboven te zien en te beluisteren.