Vertaal deze pagina naar:

Ambassadeurs van de Bart van Well Foundation

Bart van Well

Ere-Ambassadeur

(Geboren 22-05-1973)


Bart van Well is Ambassadeur van de Bart van Well Foundation.

Bart is zelf slachtoffer van seksueel misbruik en is zelf de initiatiefnemer geweest om de Bart van Well Foundation om te richten.

Bart is kroongetuige van het ROLODEX-onderzoek en de Demmink doofpot en legde eerder hierover een getuigeverklaring af in Amerika, vergezeld van Adele van der Plas (advocaat).

Na een interview met Micha Kat (onderzoeksjournalist) in 2011 startte Bart daarna samen met Martin de Witte (advocaat) een rechtszaak op tegen De Staat der Nederlanden, om te onderzoeken in hoeverre het OM (Openbaar Ministerie) op de hoogte was van het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80 en 90 in Nederland. Daarna werd onder ede een getuigenverhoor opgestart, waarbij Joris Demmink (oud secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie van 2001 tot 2012) opgeroepen werd om te getuigen als vermeend dader. Volgens onderzoekers pleegde Demmink meineed in de rechtszaal.

Bart wil graag als Ambassadeur zijnde andere slachtoffers aanmoedigen ook hun verhaal te doen, door hen een stem te geven middels dit platform en hen sterker te laten worden door het "Fight For Your Right Project".

Updates over Bart van Well kunt U lezen in de nieuwsberichten op dit platform.

Bart verblijft momenteel in de Kijvelanden in Poortugaal. Dit is een forensisch psychiatrische kliniek. Hier krijgt Bart een behandeling aangeboden voor zijn PTSS.

Bart is tevens te volgen middels Facebook en Telegram en maakt regelmatig vlogs (video's) waarin hij veel over zijn verleden vertelt en zijn huidige en toekomstige wensen kenbaar maakt.

https://www.facebook.com/bartje.vanwell.7

Dienie Kars

Ambassadrice

(Geboren 22-10-1965)


Dienie Kars is Ambassadrice van de Bart van Well Foundation.

Dienie Kars (Waarheidsvinder en Blogger) zette zich al eerder in voor slachtoffers van seksueel misbruik (medio 2015), door hen te ondersteunen door hun verhaal naar buiten te brengen en door onderzoek te doen naar de waarheid en deze te publiceren op haar eigen social media kanalen.

Daarna crashte Dienie in haar leven (maatschappelijk), nadat ze steeds meer te weten kwam over de verschrikkelijke satanische wereld waarin we leven en ze bepaalde mensen leerde kennen in haar leven, onder andere Neset Temirci, die haar financieel op een geraffineerde wijze leeg trok en vele andere gedupeerden, die lange tijd in hem geloofden dat hij met openbaringen zou komen aan de bevolking.

Later heeft Dienie lange tijd onderzoek gedaan in de materie van seksueel misbruik, het politieke stelsel en de macht achter de schermen en heeft ze zich uiteindelijk sterk gemaakt om slachtoffers de weg te wijzen hoe zij hun trauma's kunnen verwerken, zodat slachtoffers een nieuw leven op kunnen bouwen en nieuwe kansen krijgen en leren hoe ze hun aangeboren talenten kunnen benutten en zichzelf alsnog als mens kunnen ontplooien.

De afgelopen jaren heeft Dienie verschillende platforms en websites online geplaatst waarop zij haar bevindingen van haar onderzoek naar buiten brengt.

Onder andere De Nieuwe Media (Waarheidskrant) en het platform Freedom for All Worldwide, waar zij regelmatig haar blogs op publiceert voor haar volgers.

Zie de websites hieronder wanneer U een kijkje wilt nemen.

https://www.freedom-for-all-worldwide.com/

de-nieuwe-media.nl

Wilt U ook Ambassadeur worden?


Voelt U zich geroepen om ook Ambassadeur te worden van de Bart van Well Foundation? Omdat U veel voor Bart heeft gedaan? Of veel voor Bart heeft betekent? Of wilt U iemand voordragen als Ambassadeur voor de Bart van Well Foundation? Contacteer ons dan middels ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@bart-van-well-foundation.nl voorzien van een begeleidend schrijven.