Vertaal deze pagina naar:

CHILD LIVES MATTER

Bescherm al onze kinderen in heel de wereld!

Onze kinderen zijn onze toekomst.

Child Lives Matter (CLM) zet zich wereldwijd in om Kindermisbruik en Kinderhandel te stoppen!

Bekijk en beluister de onderstaande video's en informeer jezelf.

De video's van Child Lives Matter tonen een wereld waarvan je niet wist dat deze bestond. Onze kinderen zijn onze toekomst, bescherm ze met alle macht en kracht. Kom nooit aan Gods kinderen! Iedereen blijft met zijn poten van kinderen af!

CLM maakt bewust wordende video's over satanisch ritueel misbruik

Child Lives Matter (CLM) richt de aandacht op kinderen die terecht zijn gekomen in de kinderhandel en het pedo netwerk en maakt bewust wordende video's waarin beeldmateriaal wordt getoond van satanisch ritueel misbruik (SRM), om de bevolking inzicht te geven in de wereld die pas waargenomen wordt wanneer je er attent op wordt gemaakt.

Sta ook op voor alle kinderen!

Sta op voor alle kinderen die ongewild slachtoffer worden van seksueel misbruik en als handelswaar verkocht worden. Veel kinderen worden vermoord vanwege hun organen en hun bloed (adrenochrome).

Bekijk deze video!

Bescherm al onze kinderen in heel de wereld!

Onze kinderen zijn onze toekomst.

Bescherm al onze kinderen wereldwijd voor kinderhandelen en pedofielen!

Kom nooit aan Gods kinderen!

Iedereen blijft met zijn poten van kinderen af!

Draag zelf de boodschap uit en bestel een T-shirt

Wanneer je de Child Lives Matter beweging graag wilt ondersteunen kun je dat doen door een dames of heren T-shirt te bestellen. Klik hier voor de shop.

CLM werkt sinds kort samen met de Bart van Well Foundation.

Deze samenwerking is tot stand gekomen doordat de bevolking zich nu aan het verbinden is. Dit zijn hele goede en mooie ontwikkelingen die nu gaande zijn in Nederland.

WITTE MARS

Child Lives Matter bereidt in Nederland momenteel een tweede WITTE MARS voor met de Bart van Well Foundation, in samenspraak met Max van den Berg, om aandacht te vragen voor de slachtoffers van satanisch ritueel misbruik en alle slachtoffers van een falende justitie en gebrek aan slachtofferhulp.

De voorbereidingen voor de tweede WITTE MARS in Nederland zijn reeds in volle gang.

Klik op de onderstaande button voor meer info.