Vertaal deze pagina naar:

DOSSIER MARIETTE

De Waarheid mag en moet nu naar buiten toe Mariëtte. Maar jij mag en zal het zelf moeten doen. Met behulp van ons allemaal, de ondersteuners. En dat gaat je ook lukken Mariëtte.

Prins Bernhard (Bernhard van Lippe-Biesterfeld) was leider van het netwerk waar Mariëtte in gebruikt werd. Van pasgeboren baby tot in de puberteit.

De tijd is er nu rijp voor Mariëtte om alles naar buiten te brengen, Go Go Go!

Wij staan 100% achter jou!

Dossieropbouw van Mariëtte (slachtoffer van satanisch ritueel misbruik).

Politieaangifte

Mariette wilde aangifte doen bij de politie van seksueel geweld vanaf het moment dat ze pasgeboren was tot haar pubertijd. Er volgde bij de zedenpolitie in Assen op 7 april 2023 een informatief gesprek.

Harry Vos (bestuurslid van een kenniscentrum en gepensioneerd psychiater) ging met haar mee. De zedenpolitie wilde graag weten wanneer en waar de penetratie had plaatsgevonden. Aan het einde van het gesprek was de zedenpolitie wel wat onder de indruk vertelde Mariëtte. Nederland is het land volgens Mariëtte waar de meeste kinderporno wordt gemaakt met wereldwijde verspreiding.

Getuigenis 15 maart 2023

URL video eerste getuigenis ► https://youtu.be/VyZmoqH767c

Getuigenis 12 april 2023

URL video tweede getuigenis ► https://youtu.be/XFboP0OFg6Q

Het inloggen om je leeftijd te bevestigen kan soms even een 'dingetje' zijn.

Maar het lukt wel, de aanhouder wint!

Getuigenis 18-05-2023

URL video derde getuigenis ►  ► https://youtu.be/4uAw8u-zfYU

Mariëtte is sinds haar baby tot in de puberteit  slachtoffer geweest van SRM (satanisch ritueel misbruik)

Eind vorig jaar (2022) maakte Mariëtte aan haar omgeving en psychiatrie bekend dat ze met haar jeugdherinneringen naar buiten wilde treden. Ze is als kind misbruikt in een satanisch netwerk, waar haar vooraanstaande familie deel van uitmaakte. Deze onthullingen zijn compromitterend voor het Nederlandse koningshuis en het leidde tot een heftige reactie bij haar omgeving.

Haar summiere beschrijvingen van haar jeugdervaringen werden beschouwd als "psychotische uitspraken" en uiteindelijk kwam Mariëtte terecht in een besloten afdeling van de psychiatrie. Bovendien kreeg ze te horen dat ze gedwongen medicatie geïnjecteerd zou krijgen, om haar te sederen (kalmeren).

Uit eerdere ervaring wist ze dat deze "farmamiddelen" haar emoties zouden onderdrukken en ernstige bijwerkingen voor haar lichaam zouden hebben.

Slachtoffers van satanisch ritueel misbruik vinden binnen de psychiatrie vaak geen gehoor voor hun jeugdervaringen van extreem geestelijk en lichamelijk misbruik. Het gebrek aan erkenning roept grote vraagtekens op bij de diagnose en behandeling van deze patiënten. Dit is Mariëtte ook overkomen.

Meer info over Mariëtte

Meer informatie over Mariëtte vind je in de onderstaande links, daar wordt ze 'Roos' genoemd.

https://www.ellaster.nl/2020/06/27/bekneld-in-de-psychiatrie/

https://www.ellaster.nl/2020/06/26/jeugdherinneringen-aan-hoge-kringen/