Vertaal deze pagina naar:

THERAPEUTEN

Heb je hulp nodig van een Therapeut?

Kies een therapeut uit die bij jou past en jou kan helpen of kan ondersteunen met het verwerken van je trauma's (pijnpunten) en tot (volledig) of tot een leefbaar herstel kan leiden. Zoek hulp wanneer je slachtoffer bent geworden van seksueel misbruik en/of van satanische rituelen.

Sterkte en Succes met het verwerken van je trauma's en emoties.

Onze Therapeuten

Therapeut

Praktijk in Haarlem

Website taoistisch.nl

Gerard Wouters

06 50 91 23 76


Waarom zou je maandenlang op een wachtlijst gaan staan voor hulp wanneer je bij mij volgende week terecht kan?

Waarom zou je maandenlang onder behandeling blijven wanneer je in 4 sessies van 2 uur blijvend van je klachten verlost kan zijn zonder je verleden op te rakelen?

Bel vandaag nog voor een afspraak en ontdek hoe ik 97% van mijn cliënten in 4 sessies al 25 jaar blijvend van hun klachten kan afhelpen.

Trance Healing Therapeut & Energy Healing op afstand

Gretha Balsters

06 34 85 94 09


Eerste en volgende sessies 60 euro.

Therapeut

Website emotietherapeut.nl

Martin de Witte

06 83 22 70 32


Martin geeft aan dat meteen al in de eerste behandeling duidelijk wordt of de methode werkt. De methode werkt snel en effectief, maar hij kan vooraf niet aangeven hoeveel behandelingen nodig zijn. Hoe ernstiger het seksueel misbruik, hoe meer behandelingen.

Zie ook zijn ervaring met de behandeling van Cyntha Koeter.

Klik hier voor het E-book van Cyntha Koeter.

Therapeut

Website karindenoudsten.nl

Karin den Oudsten

06 16 6480 16


Hypno- en regressietherapeut.

Als erkend therapeut behandelt Karin allerlei soorten klachten, zowel lichamelijke als psychische klachten. Samen gaat ze bekijken op welke manier lichaam en geest van invloed zijn op elkaar en hoe dit weer met elkaar in balans kan komen.


Therapeut

Fysieke en mentale pijn

Rob Waterlander

Bereikbaar middels e-mail

Lawoffear@yahoo.com

Therapeut

Website vitavero.nl

Marianne Zuijdam

06 14 28 47 06

Therapeut

Website elinekempers.nl

Eline Kempers

06 20 33 86 71

Aandachtspuntjes

Heb je een behandeling ondergaan met één van onze geadviseerde therapeuten en goede resultaten bereikt? Onze therapeuten vinden het fijn als er een terugkoppeling komt naar hen, om te kunnen hoen hoe het met jou is gegaan na een hun behandeling(en).

Walter Jakobsen (muziektherapeut) maakte ons hierop attent om dit even aan te kaarten.

Dank je wel Walter, samen zijn we slim en sterk!

Sommige van onze therapeuten doen de eerste sessie gratis!

Informeer zelf even bij onze therapeuten die hierboven staan vermeld. 

Het eerste kennismakingsgesprek, proefbehandeling of sessie is bij sommige Therapeuten gratis. De vervolgbehandelingen dien je zelf te betalen of komt misschien in aanmerking bij je ziekenfonds, (of gedeeltelijk). Vraag dat even na bij je eigen ziekenfondsverzekering.

Je kunt ook de Bart van Well Foundation vragen of wij jou hierin financieel (of gedeeltelijk) kunnen ondersteunen, wanneer het ziekenfonds niets vergoed en jij onder toezicht staat van schuldhulpverlening of financieel geen of te weinig financiële ruimte hiervoor hebt.

Veel is mogelijk, wanneer jij dat zelf wil en jij jezelf daar volledig op gaat focussen. Wij mensen hebben Gaven in ons, wij kunnen onszelf genezen met ons Zelf helende en Zelf genezende vermogen. Leer dat te ontdekken, de therapeut Gretha Balsters kan je hier veel over aanreiken.

Heb je liever eerst een gesprek met een Vertrouwenspersoon?

Dat kan en mag, jij bent de baas over jouzelf!

Jij bent diegene die nu bepaalt en een keuze mag maken.

Klik op de onderstaande button wanneer dat goed nu voelt voor jou.

Sterkte en Succes met jouw verwerking- en healingsproces ❤️

Healen doe je voor jezelf, voor je eigen energie en je geestelijke balans!

Als je weet dat je lichaam uit energiecentra bestaat, is het eenvoudig te begrijpen dat als zo'n centrum verstoord is, je dan uit balans raakt en ziek kunt worden. 

Herkenbaar voor jou? 

Zulke verstoringen worden veroorzaakt door verschillende dingen.

Lastige emotionele ervaringen die je niet verwerkt hebt slaan zich op in je lichaam. Deze emotionele blokkades wil je natuurlijk zo snel mogelijk uit je lichaam hebben en uit je systeem zodat je verder kunt met je leven en je volledige potentieel kunt gaan benutten.

De realiteit is vaak, anders want je bent bezig met het leiden van je leven en het is vaak moeilijk stil te staan bij negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Bovendien hebben we allemaal te maken met te veel stress, waardoor ons brein niet in evenwicht is en waardoor wij dus niet altijd de juiste beslissingen nemen.

Op het moment dat je meer in balans komt, zal jouw stressniveau verlagen, zal je beter in het leven staan en lekkerder in je vel zitten. Door een healing leer je ook zelf beter te voelen. Je komt dichter bij jezelf en meer in je gevoel. Dit helpt je om het leven beter aan te kunnen.

Meer info: https://sparkel.nl/wat-is-healen