Vertaal deze pagina naar:

DEMMINK ZAAK

Info over de zaak Demmink.

https://www.crimesite.nl/page/2/?s=demmink

Wie is Joris Demmink?


Per 1 november 2002 werd Demmink aangesteld als secretaris-generaal en was daarmee de hoogste ambtenaar van het ministerie van Justitie.

Op 1 november 2012 ging Demmink met pensioen.

Zie de onderstaande info link om U in te lezen over Demmink.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Joris_Demmink

Micha Kat (onderzoeksjournalist)
Micha Kat (onderzoeksjournalist)

De Demmink zaak heeft veel connecties met de Koerdische zakenman Baybasin


Volgens Micha Kat begon de zaak tegen Demmink pas goed vorm aan te nemen in de loop van 2007 toen de Koerdische zakenman Baybasin over wie nibiru.co eerder schreef, aangifte tegen Demmink had gedaan.

In die periode was Demmink ongeveer de machtigste man van Nederland die volledige controle had over alles wat met Justitie te maken had, maar ook over de clandestiene kinderdatabase van Jeugdzorg.

Wij hebben kunnen lezen hoe de bekende schrijfster Yvonne Keuls vertelt dat er bij de kinderopvang waar zij werkte regelmatig auto's met bekende pooiers verschenen om kinderen op te halen voor de elite in Den Haag.

Demmink alleen in een groot huis met daarin een geregistreerde kinderopvang had dan natuurlijk volledig vrij spel in het verzamelen van kinderen voor zijn perverse behoeftes.

Enkele jaren geleden begonnen er bepaalde witwasoperaties door te stellen dat het adres Riouwstraat 13 per ongeluk was afgedrukt in de Posthoorn en dat het eigenlijk een andere straat had moeten zijn.

Dat is natuurlijk totale onzin, de gegevens zoals die in 2007 werden gepubliceerd waren correct en voor wie twijfelt of Demmink inderdaad op de Riouwstraat woonde, onderstaand een foto van Micha Kat, compleet met spuitbus, voor het bewuste pand.

Bron: https://www.niburu.co/binnenland/12014-wat-moet-een-pedofiel-met-een-kinderopvang

Micha Kat zit momenteel 2 weken in voorarrest in Nederland, na reeds bijna een jaar te hebben vastgezeten in Noord-Ierland. Op 31-08-2022 werd Micha Kat uitgeleverd aan Nederland.

Zie de onderstaande website voor meer info.

Onmacht van Bart van Well


Dit gebeurt (zie video) wanneer slachtoffers van seksueel misbruik niet erkend of gehoord worden. Bart van Well trapte na jaren van onmacht, woede en frustraties vorig jaar (2021) de voordeur in bij Demmink.

Mede door deze actie van Bart van Well besloot de rechter tot een extra vrijheidsberoving van 2 jaar. Tot voor kort zat Bart bijna een jaar in de gevangenis, nu verblijft Bart van Well sinds kort in een forensisch psychiatrisch centrum in Poortugaal (bij Rotterdam).

Moeten we als bevolking zijnde accepteren dat een man als Joris Demmink nimmer door enige aardse rechtbank zal worden veroordeeld voor zijn daden?


Huig Plug is goed op de hoogte!

Hieronder het fragment wat Huig Plug aanhaalde in de bovenstaande video.

Doodschamen moeten we ons in Nederland!


Het OM stelt dat 'al het noodzakelijke onderzoek diepgaand en uitputtend' is uitgevoerd. Daarom heeft het OM in een besloten zitting gevraagd te mogen stoppen met verdere vervolging.

Het enige wat het OM heeft gedaan tot heden is dat Joris Demmink iedere vorm van strafvervolging kon mislopen.

Het OM beschermt alle politici en topambtenaren die te maken hebben (gehad) met seksueel misbruik van minderjarigen en deel hebben genomen aan satanische rituelen.

Klokkenluiders en slachtoffers zitten gevangen, we leven in een omgekeerde wereld in Nederland, word Wakker!


Lees en bestudeer ook de info over het Rolodex-onderzoek.

Doe zelf ook onderzoek aub en ga vragen stellen!