Vertaal deze pagina naar:

SPONSORING STICHTING BART VAN WELL FOUNDATION ❤️

Uitleg Sponsoring Algemeen

Sponsoring is een activiteit waarbij een organisatie optreedt als geldschieter voor een vereniging, evenement of ander initiatief in ruil voor promotie. Vooral in de sport, media en culturele evenementen en instellingen (stichtingen) komt sponsoring veel voor. Sponsoring kan ook in de vorm worden gedaan door gebruikmaking van de aanwezige tools van een organisatie, die kunnen bestaan uit aanwezige kennis, talenten en middelen die beschikbaar worden gesteld aan de stichting in ruil voor promotie van zijn of haar diensten en/of producten. Het doel van de sponsor is vaak tweeledig: zowel het steunen van een maatschappelijk initiatief als het genereren van publiciteit. De tegenprestatie voor de financiële bijdrage van de sponsor bestaat meestal uit uitingen van een bedrijfslogo/embleem en soms voorzien van de vermelding van een slogan en/of website.

Wilt U onze Stichting sponsoren?

Wanneer U de Bart van Well Foundation nu of in de toekomst graag wilt sponsoren door middel van een financiële bijdrage of het beschikbaar stellen van bepaalde tools of middelen kunt U ons mailen.

Uw bedrijf of organisatie wordt dan op onze website genoemd, (indien gewenst), door middel van het publiceren van een website, (eventueel met doorklikmogelijkheden, een bedrijfslogo/embleem of door middel van een banner (door Uzelf aangeleverd per e-mail als een jpeg of png afbeelding).

Door Uw sponsoring is de Bart van Well Foundation in staat verder door te groeien naar een wereldwijde en professionele organisatie die zich inzet voor slachtoffers van seksueel misbruik.

OPROEP VAN ONZE OPRICHTER

Onze Stichting bedankt hierbij alle Sponsoren voor hun ondersteuning,

(in welke vorm of hoedanigheid dan ook).