Vertaal deze pagina naar:

Slachtoffers die eerdere getuigenissen aflegden over seksueel misbruik

Steeds meer informatie komt nu naar buiten over seksueel misbruik van babies, kinderen en minderjarigen, waarbij hoge topambtenaren, hooggeplaatsten en zelfs het koningshuis bij betrokken zijn en die kindermisbruik en kinderhandel mogelijk maakten in Nederland en de rest van de wereld.

De beerput gaat steeds meer open in Nederland en vele andere landen.

De diverse getuigenissen kunnen als zeer schokkend worden ervaren.

Wilfred Wong is een advocaat en mensenrechtenactivist die zich al 27 jaar bezighoudt met onderzoek naar satanisch ritueel misbruik (SRM). Hij heeft inmiddels honderden slachtoffers gesproken. Desondanks merkt hij dat veel mensen moeite hebben te geloven dat SRM bestaat, ook omdat het zo afschuwelijk is: "Maar het bestaat." Lees de informatie in de volgende link.

Video van Bart van Well (slachtoffer van een pedo netwerk in zijn jeugdjaren, jaren 80/90)

Getuigenis van Bart van Well in Amerika (4 oktober 2012) over seksueel misbruik, wat hij zelf heeft meegemaakt in zijn jeugd, hoe hij in de jaren 80 in het pedo netwerk in Amsterdam belandde.

Over politici en hooggeplaatsten die vele kinderen seksueel hebben misbruikt

Met veel dank aan David Sorensen (van de website Stop World Control) voor het aanreiken van de bevindingen van zijn onderzoek. David is nog steeds actief bezig om de Waarheid boven tafel te krijgen, wat er werkelijk achter de schermen in onze wereld gebeurt. Sterke allemaal wanneer je dit (ook) gaat beseffen.

De zaak Lisa

De moeder van Lisa en Huig Plug hebben hier lang op gewacht dat het verhaal van Lisa besproken zou gaan worden in de Tweede Kamer. Niet alleen in België zijn destijds dergelijke dingen gebeurd, ook in Nederland vindt het plaats en Justitie weet dat maar al te goed. Ze proberen alles in de doofpot te stoppen en het deksel er stevig op te houden. Echter de Waarheid komt nu naar buiten toe. De geest is uit de fles. Topambtenaren zijn wel degelijk schuldig aan seksueel misbruik en moord volgens onderzoekers. Beluister de onderstaande video.

Getuigenis van Nathalie Augustina

Nathalie Augustina vertelt hoe ze van jongs af aan systematisch seksueel misbruikt werd door de top van de Nederlandse politiek, leden van het koningshuis en allerlei leden van de adel en rijken uit de samenleving. Meer info: https://www.hetanderenieuws.nl/getuigenis-van-nathalie-augustina-misbruik-door-de-top-van-politiek/

Licht op Satanisch Ritueel Misbruik

De website lichtopsrm.com is in de eerste plaats bedoeld om jou, politicus, rechter, advocaat, (zeden)rechercheur, politieman/vrouw, journalist of 'gewone' burger te informeren over de gruwelijke realiteit van georganiseerd satanisch ritueel misbruik in Nederland. Om je inzicht te geven in de manier waarop het deze satanische cult lukt om hun inktzwarte daden grotendeels onopgemerkt onder de radar te verrichten.

Er zijn moedige mensen nodig op genoemde posities, die zich hard maken voor de kinderen en volwassenen die in deze netwerken op extreme wijze worden uitgebuit. Die risico's durven nemen om echt onderzoek te doen naar dit netwerk en bereid zijn zo nodig hun carrière daarvoor op het spel te zetten.

Er zijn burgers nodig, in grote aantallen, die verontwaardigd zijn over dit onrecht in hun samenleving en die media, politiek en rechtelijke macht aanzetten om hun verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Esthers getuigenissen bieden ons een uiterst belangrijke kijkje achter de schermen van een wereld waar dure pakken, chique vergaderingen, seksorgieën, georganiseerde misdaad en de meest wrede vormen van kindermisbruik met elkaar verbonden zijn. Meer info: https://www.lichtopsrm.com/.

10 bizarre details uit de Bodegraven-zaak

De Bodegraven-zaak staat bol van bizarre details. Claims van satanisch ritueel misbruik die té bizar voor woorden zijn. De eigenaardige sterfgevallen en vele zelfmoorden. De merkwaardige houding van de burgemeester en justitie. De buitenissige wijze van actievoeren door Joost K., Wouter R. en Hans de M. die op 10 en 16 juni 2022 terecht stonden. In de afgelopen weken kwam (wederom) een aantal opmerkelijke details naar voren. Link: https://www.ellaster.nl/2022/06/20/10-bizarre-details-bodegraven-zaak/