Vertaal deze pagina naar:

TRAUMAVERWERKINGHoe belangrijk is traumaverwerking?


Voor de oplossing van emotionele problemen en/of trauma's na seksueel misbruik of andere nare ervaringen is het aan te raden een therapeut om hulp te vragen.


Word je nog steeds gestressed door onverwerkte nare gebeurtenissen uit je verleden?


Negatieve emoties en nare gevoelens die opkomen, als je daar weer aan terugdenkt? Als de tijd niet geholpen heeft om die ervaring te verwerken, dan zoek je een alternatief.

Want je wilt je gewoon niet meer zo voelen!\


In dat geval kan Emotietherapie via EFT (Emotional Freedom Techniques) jou helpen om je te bevrijden van deze oude negatieve emoties en nare gevoelens.

Als je nog nooit van EFT hebt gehoord en niet zelf een sessie hebt beleefd, dan zal je moeite hebben om te geloven dat dit een heel effectieve methode is om emotionele problemen snel en definitief op te lossen.

Dan is de stap naar een behandeling misschien wel te groot. Doe daarom eerst een proefsessie en ervaar eerst hoe het voelt voor jou. Klik de onderstaande website aan voor meer info of stuur een mail naar  info@emotietherapeut.nl of bel naar 06 - 83 22 70 32.

Website ► https://emotietherapeut.nl/nocurenopay/


Martin de Witte (therapeut) is gespecialiserd in EFT therapie.

De aflorting EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. Het is een effectieve vorm van relatietherapie, gericht op emoties en de communicatie tussen jou en je partner. Tijdens de therapie werken jullie samen aan onderling vertrouwen, veiligheid en verdieping: de basis van iedere relatie.