Vertaal deze pagina naar:

"FIGHT FOR YOUR RIGHT" PROJECT

Bart van Well is de bedenker en de initiator van het "Fight For Your Right" project

Meer info over het project

Door middel  van het "Fight For Your Right" project kunnen slachtoffers van seksueel misbruik weerbaarder worden in de samenleving, door ze actief deel te laten nemen aan het programma van het "Fight For Your Right" project.

Doordat Bart van Well zelf slachtoffer is van seksueel misbruik en daardoor 'ervaringsdeskundige' is geworden weet Bart exact welke problemen en knelpunten kinderen en volwassen van seksueel misbruik kunnen ondervinden in de samenleving.


Vandaar dat er een speciaal programma is ontwikkeld en bedacht door Bart en in de toekomst zal worden aangeboden aan slachtoffers van seksueel misbruik.

Bent U zelf slachtoffer van seksueel misbruik of bekend met de problematiek? U kunt ons project alvast ondersteunen door een T-shirt te dragen of andere artikelen te bestellen in de shop door hier te klikken.

We zitten nu in de opstart fase van ons project.

Het programma van het "Fight For Your Right" project komt ONLINE wanneer dit helemaal is uitgewerkt en de benodigde professionals op de hoogte zijn gesteld en hun medewerking eraan verlenen. 

Doel project


Het doel van onze Foundation is om het "Fight For Your Right" project uit te laten groeien tot een landelijke organisatie, waar slachtoffers van seksueel misbruik bij terecht kunnen en gebruik kunnen maken van de tools om zich weerbaarder te maken in de samenleving.

De binnengekomen gelden en eventuele subsidies zullen in de toekomst ook gebruikt worden om meer professionals aan te kunnen trekken die de Foundation meer body kunnen geven en ook om een breder draagvlak te creëren voor specifieke hulp voor slachtoffers van seksueel misbruik.

Zodat de slachtoffers de erkenning gaan krijgen als slachtoffer van seksueel misbruik en ook adequaat geholpen gaan worden, afgestemd op hun behoeftes en leefomgeving.

Wie gaat dit project mede handen en voeten geven?

Geef je op middels het contactformulier of per e-mail.

Bestel een dames of heren T-shirt ❤️


Draag dit T-shirt in je sportschool, zodat je een stem krijgt en gehoord wordt. Leg uit waarom je het T-shirt draagt of verwijs ze naar onze website. Dit is mede het begin van jouw eigen verwerkingsproces naar erkenning en een leven waarin jij weerbaarder en sterker wordt en een stem krijgt.


Tip: De wat gevuldere dames kunnen beter een herenmaat kiezen.

 U kunt de Bart van Well Foundation en andere slachtoffers van seksueel misbruik ondersteunen door een Donatie of Vrije Gift te doen en Uw hart te laten spreken!

De binnengekomen donaties zullen gebruikt worden voor Bart van Well zelf en andere slachtoffers van seksueel misbruik, de Foundation en om het project "Fight For Your Right" op te kunnen starten. En zodat er onder andere T-shirts en andere ondersteunende merchandising artikelen besteld kunnen worden om het project onder de aandacht te kunnen brengen bij slachtoffers van seksueel misbruik en de bevolking.

Ondersteun ook het Fight For Your Right project!

Hoe? Door het kopen en/of dragen van een T-shirt, sweater, mok of andere artikelen.