Vertaal deze pagina naar:

DOSSIEROPBOUW

Dossieropbouw van slachtoffers van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik.

Wanneer jij je dossier in de openbaarheid wil brengen kan jouw verhaal hier ook komen te staan.

Onze dossieropbouw wordt stap voor stap uitgebreid en opgebouwd.

DOSSIERS OVER

Er zijn nog vele andere dossiers die reeds klaar liggen om gepubliceerd te worden.

Ben jij straks ook een hero?

Je bent een echte hero (overwinnaar) zodra jij je verhaal naar buiten gaat brengen. Veel slachtoffers zijn nog steeds (te) huiverig om hun verhaal te doen. Uiteraard begrijpen wij dat, maar werk er zelf wel aan om je verhaal ook naar buiten te (durven) brengen middels een blog, boek of video, zoals vele slachtoffers dat reeds gedaan hebben.

Gerechtigheid en erkenning

Weet en besef dat er pas gerechtigheid en erkenning gaat komen voor alle slachtoffers die seksueel misbruik hebben meegemaakt, wanneer alles in de openbaarheid komt over alle slachtoffers die seksueel misbruik hebben meegemaakt. Pas dan kunnen de mensen (de bevolking) zelf echt onderzoek gaan doen wanneer ze materiaal krijgen om te kunnen lezen, te bekijken en/of te beluisteren.

Veel slachtoffers kozen ervoor hun verhaal (nog) niet in de publiciteit te brengen!

Reeds meerdere slachtoffers kozen er gelukkig WEL voor om hun verhaal in de publiciteit te brengen. Zoals Bart van Well, hij bracht zijn verhaal naar buiten middels een getuigenis in Amerika op 4 oktober 2012. Zie de video verderop, waar tot heden NIETS mee werd gedaan door het OM (Openbaar Ministerie).

Het is een schande dat hier tot heden nog steeds NIETS mee werd gedaan, wij zullen zelf moeten opstaan blijkbaar en dat gaan wij binnenkort ook doen!

Landelijk netwerk

Het is erg belangrijk dat er binnenkort een landelijk netwerk komt van hulpverleners, slachtoffers en vrijwilligers, die met elkaar gaan verbinden en gaan samenwerken. Zodat de waarheid over satanisch ritueel misbruik naar buiten gaat komen, de bevolking onderzoek gaat doen en de samenleving kan gaan helen en herstellen.

Het is de hoogste tijd dat er een landelijk netwerk komt!

Het wordt tijd dat mishandeling, seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik gaat stoppen in heel de wereld en dat we goed voor onze kinderen en elkaar gaan zorgen!

Getuigenis van Bart van Well

Getuigenis van 4 oktober 2012 in Amerika.

Getuigenis van Robert van de Luitgaarden

Robert van de Luitgaarden bracht zijn verhaal naar buiten middels zijn eigen boek "Weggejorist". We hebben ook integere schrijvers die jouw verhaal in een boek kunnen opschrijven. Zodat je een stem krijgt en gehoord wordt. Dus denk heel goed na wat je wel of niet wil gaan doen.

Met deze link kunt U het boek "Weggejorist" van Robert van de Luitgaarden bestellen.

Getuigenis van Nathalie Augustina

Getuigenis van Joost Knevel

Getuigenis van Johan Segers

Is deels terug te horen in de bovenstaande video.

Getuigenis van Anneke Lucas

Getuigenis van Cyntha Koeter


Cyntha Koeter bracht haar verhaal naar buiten middels een E-book.

Cyntha Koeter schreef:

Hierbij bied ik jullie nogmaals mijn boek aan. Ditmaal met een aantal foto's uit mijn jeugd. Het is geen leuk verhaal, maar O zo belangrijk dat het de wereld in gaat. Juist de kennis hiervan, maakt dat we het leed van veel kinderen kunnen stoppen. Dus voel je vrij om het te verspreiden!

Het kindermisbruik MOET stoppen!!!

Getuigenis van Mariette