Vertaal deze pagina naar:

VERTROUWENSPERSONEN

EERSTE HULP

Onze Vertrouwenspersonen zijn onze 'EERSTE HULP' die zich voor slachtoffers van seksueel misbruik willen inzetten. Jouw eerste stap wat jou is overkomen en erover te praten begint hier.

Sterkte en Succes met jouw eerste gesprek!

Velen ging jou reeds voor.

Jouw eerste stap wat jou is overkomen en erover te praten begint hier.

Sterkte en Succes met jouw eerste gesprek.

Velen ging jou reeds voor.

onze vertrouwenspersonen

Jeannette

R.I.P.

(Jeannette is na een kort ziekbed gestorven op 06-04-2023. Wij  bedanken haar oprecht voor haar goede inzet en bijdrage aan de Bart van Well Foundation).


Jeannette's uitnodiging om met haar te bellen was als volgt:

"Hallo lief medemens,

Mijn naam is Jeannette, ik ben 69 jaar. In het dagelijkse leven help ik mensen op weg naar bewustwording.

Als Spiritueel Coach, Heldervoelend, Aurahealer, Reiki Master, Energetisch,
Healer en Medium.

Ik ben door drie verschillende stiefvaders seksueel misbruikt. De eerste keer was ik 3 jaar oud.

In hetzelfde jaar verloor ik ook nog eens mijn zusje, dat heeft mijn leven toen voorgoed veranderd.

Het was een lange weg voor mij voordat ik mijn verhaal vertelde. Wat een opluchting, nu kan ik aan me eigen leven beginnen.

Lief medemens stap uit je angst, het is niet jouw schuld. Met heel veel liefde help ik je graag op weg naar heelwording."

Marianne

Marianne is een lichtwerker, healer en medium. Deze kwaliteiten hebben geleid tot haar eigen herstel. Volgens Marianne is het voorzichtig handelen met deze slachtoffers.

Ze is zelf door een therapeut in het diepe gegooid en moest er zelf uitkomen. Er zijn maar weinig mensen die je daar uit kunnen helpen. Het is haar gelukt en kent alle gevolgen van satanisch misbruik. Inmiddels gaat het goed met Marianne.

Een dikke chapeau voor haar eigen herstel en alvast grote dank dat ze andere slachtoffers te woord wil gaan staan.

Marianne

06 14 28 47 06

Rina

Lieve Mensen,na jaren van onbegrip en oordeel te hebben ervaren, ging ik op zoek in mezelf naar antwoorden en hulp. Als 3,5-jarige werd ik seksueel misbruikt, ben nu 60 jaar. In de reguliere gemeenschap vond ik het niet. Verwerken van seksueel misbruik is niet eenvoudig, maar het gelukt Medicijnen, RIAGG , enz. waren niet de antwoorden die ik zocht. Door de natuur, bachbloesems en andere ondersteunende kruiden in combinatie met ademtherapie, kleurentherapie en chakrahealing ben ik weer een heel mens met vertrouwen in het Goddelijke Zelf. Ik wens met heel mijn hart dat het misbruiken van kinderen vandaag nog stopt. Graag ondersteun ik jou in jouw proces om na alles wat er gebeurd is, weer dankbaar voor het leven te kunnen zijn. Hartegroet Rina.

Rina

06 42 15 25 70

Gerard

Mijn naam is Gerard. Tot mijn 28e had ik een zwaar leven achter de rug. Ben in mijn jeugd mishandeld, seksueel misbruikt in een tehuis waar ik van mijn 9e t/m mijn 11e jaar in zat, werd gepest op de lagere en middelbare school. Had daarom veel last van angst, verdriet, depressie, relatieproblemen, minderwaardigheid. Ik voelde mij behoorlijk ondergewaardeerd en buitengesloten, miste liefde en geborgenheid en was me altijd aan het "bewijzen" aan de wereld en mijn omgeving hoe leuk lief en vakkundig ik wel was. Wat door niemand werd opgemerkt of gewaardeerd. Dat creëerde bij mij een enorm laag en negatief zelfbeeld. Toen leerde ik mijn leraar kennen en veranderde alles!

Gerard

06 50 91 23 76

Bianca

Mijn naam is Bianca en ben nu 40 jaar. Ben vertrouwenspersoon en ervaringsdeskundige op het gebied van slachtoffer zijn van seksueel misbruik. Ik begrijp als geen ander hoe trauma en de psyche werkt en hoe belangrijk een vertrouwenspersoon kan zijn. Tevens zit ik bomvol nuttige tips en heb ik eventueel ook de juiste lijntjes voor wat buiten mijn macht ligt. Geeft dit je een goed gevoel? Voel je vrij om mij te contacten.

Bianca

06 42 63 76 89

Omschrijving en foto van Nancy volgt.

Nancy

Mobiel

Wil je graag een vervolggesprek?

Tip: Vraag na het gesprek of je nog een keer mag terugbellen en zo ja, wanneer je dan eventueel het beste terug kunt bellen en welke vergoeding er eventueel tegenover staat.

Heb je reeds met iemand gesproken van onze vertrouwenspersonen? Deel je ervaring(en) met ons of het jou heeft geholpen, zodat wij weten of onze vertrouwenspersonen hun job (Missie) goed doen en wij daarmee een vinger aan de pols kunnen houden - Dank je wel alvast voor je feedback.

therapie mogelijkheden