Vertaal deze pagina naar:

HELPDESK

Onze stichting, de Bart van Well Foundation, zet zich in voor overlevers die eerder seksueel misbruik of satanisch ritueel misbruik hebben meegemaakt in hun leven. Wij bouwen een solide brug tussen overlevers en hulpverleners. Onze HELPDESK wordt stap voor stap uitgebreid met extra tools en therapiemogelijkheden.

Onze stichting is nu hard aan het groeien. Dit komt omdat wij nu onze gezamenlijke krachten, kennis en talenten gaan bundelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door ondersteuning van onze oprichters, ambassadeurs, vertrouwenspersonen, therapeuten, vrijwilligers en donateurs. 

Ondertussen worden ook de laatste puntjes op de 'i' gezet die nog nodig zijn voor onze stichting, overlevers en hulpverleners. Onze focus is nu gezet op het openen van een officiële bankrekening voor de stichting. 

Onze dank is groot voor alle aangeboden hulp en inspanningen tot heden. Dank jullie wel allemaal dat we al zover konden komen met behulp van onze donateurs, lichtwerkers, liefdadigheidswerkers en God / onze Creator / onze Bron van Alles wat Is.


kies zelf voor hulp en ondersteuning wanneer je een overlever bent van seksueel misbruik


ONZE VERTROUWENSPERSONEN

Klik op de afbeelding hierboven wanneer je graag iemand telefonisch wil spreken die jou zal begrijpen wat jou is overkomen in jouw leven en/of kinderjaren.

ONZE ERVARINGSDESKUNDIGEN

Klik op de afbeelding hierboven wanneer je graag iemand telefonisch wil spreken die jou zal begrijpen wat jou is overkomen in jouw leven.

ONZE THERAPEUTEN

Klik op de foto hierboven wanneer je jouw trauma's wil gaan verwerken die je eerder opliep door onaangename gebeurtenissen in jouw leven en/of kinderjaren.

Sterkte bij jouw helingsproces

De stichting Bart van Well Foundation wenst iedere overlever, die (eerder) slachtoffer is geworden van seksueel misbruik en/of satanische rituelen, heel veel sterkte en kracht toe met wat jou is overkomen. 

De eerste stap is nu door jou gezet door onze website te bezoeken. Nu is de tweede stap voor jou. Jij mag nu zelf gaan bepalen welke stap jij nu gaat nemen en wanneer. 

Vanaf heden bepaal jijzelf de regie over jouw eigen aardse leven.

Hieronder staan een aantal buttons van mogelijkheden.