Vertaal deze pagina naar:

FINANCIELE ONDERSTEUNING BART

Hoe kunnen we Bart NU zelf financieel ondersteunen in de gevangenis?

Hoe je Bart van Well op dit moment financieel kunt ondersteunen?

Wil je Bart financieel ondersteunen voor shag, zijn eigen boodschappen en zodat hij kan bellen vanuit de gevangenis? Met elke 5 of 10 euro is Bart al blij. Wanneer je in de gevangenis zit stopt je uitkering en ben je financieel geheel afhankelijk van je familie, vrienden en/of derden, (mensen die het goed met je voor hebben).

Je kunt per bank een bedrag overschrijven!

Je kunt een zelf gekozen bedrag overboeken op de onderstaande bankrekening.

Bank: NL73INGB0705004406

Ten name van: Min. van Justitie en Veiligheid

Onder vermelding van: 9131113 Van Well B.C.S.J.

Let op!

Wanneer je geld overmaakt naar een gedetineerde in de gevangenis (PI) dient bij de omschrijving/kenmerk van de overboeking altijd het volgende vermeld te worden:

- registratienummer

- achternaam + voorletters gedetineerde

(LET OP: gebruik altijd deze volgorde, zie het bovenstaande voorbeeld).


Zonder aanwezigheid van deze gegevens kan DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen) de storting niet verwerken en wordt het bedrag teruggestort naar de afzender.

Wanneer er geld is overgeboekt op de bovenstaande bankrekening wordt het bedrag door het Min. van Justitie en Veiligheid doorgestort naar de rekening courant van Bart van Well in de gevangenis.

Met het geld kan Bart zelf zijn belkaart opwaarderen in de gevangenis en kan er middels zijn rekening courant binnen de PI zijn bestelde boodschappen (fruit, groente en vlees) worden betaald.

(Bart kookt zijn eigen eten liever zelf in de gevangenis).

Steun Bart van Well ❤️