Vertaal deze pagina naar:

BART VAN WELL GAAT OP VRIJDAG 26-05-2023 HET RESOCIALISATIE PROCES IN OP AFDELING K VAN DE PI IN ALPHEN AAN DEN RIJN (EIKENLAAN)

25-05-2023

Dit betekent veel meer vrijheden en het stapsgewijs opbouwen van verlof buiten de deur van de PI, 3x hoera voor Bart


🥳 🥳 🥳

Contact Bart met zijn dochters

Het contact met zijn 3 dochters kan binnenkort ook hersteld gaan worden.

Dus dochters bereid jullie hier alvast op voor, op de mooie tijd die komen gaat met jullie lieve vader.


Het transformatieproces van Bart is reeds gestart

Bart was vanmorgen in een opperbeste stemming en wordt vanmiddag overgeplaatst naar Afd. K.
Bart zei dat deze periode van opsluiting hem uiteindelijk goed hebben gedaan om een start te hebben kunnen maken met zijn transformatieproces.

Op 30 september 2022 schreef Bart het volgende:

"Ik zit midden in mijn verwerkingsproces. Ik ben hierdoor soms erg emotioneel. Ik hoop dat mensen hier begrip voor kunnen opbrengen dat ik niet altijd een leuke glimlach heb. Dat is een maskerade de cabaretier.

Achter dat gezicht zit een verdrietige man die soms moeite heeft met het leven. Terwijl ik dit schrijf rollen de tranen over me wangen. Ik herstel wel weer, maar wat is dit een rotproces om doorheen te moeten lopen. Janken doe ik altijd in me eentje, zodat niemand het ziet. Niet uit schaamte maar omdat ik niet wil dat mensen me zo zien.

Vooral voor mijn kinderen moet ik sterk blijven. Papa is tenslotte een winnaar. Ik hoop met mijn stichting iets moois te bereiken en mensen dezelfde kracht te geven die ik heb. Al doet het soms pijn, we trekken jullie over de lijn.

Slachtoffers verdienen een mooi leven, die wij ze hopen te geven. Dus Bart geef niet op en laat zien wie je bent. Ben een voorbeeld voor andere, alleen daardoor kan jij veranderen!"


Bart van Well Founder - Ambassador

Bart van Well Foundation

In onze herinnering nog steeds aanwezig!

Jeannette Thiel was een hele goede therapeute en werkzaam voor de Bart van Well Foundation als vertrouwenspersoon en ervaringsdeskundige. Jeannette was zelf ook seksueel misbruikt in haar jeugd. Jeannette had met Bart een mooie connectie op Zielenniveau.

Deze connectie is ook te zien in de onderstaande foto. Helaas werd Jeannette heel erg ziek en werd terug naar Boven geroepen. Haar tijd zat erop op onze aarde in haar stoffelijke lichaam.

R.I.P. Jeannette, de hemel is nu een hele mooie Ziel rijker...


Bart heeft in de PI (gevangenis), voordat Jeannette stierf, heel veel steun gehad aan haar.

Bart belde vanuit de PI Jeannette regelmatig op.

Bedankt Jeannette voor al je goede zorgen, niets was je teveel...

Fijn dat je er was...

Het ga je goed daarboven Jeannette, we love you!


❤️

❤️

❤️