Vertaal deze pagina naar:

BART VAN WELL WORDT OP DINSDAG 06-09-2022 OVERGEPLAATST NAAR DE KIJVELANDEN IN POORTUGAAL

01-09-2022

De Kijvelanden is een Forensisch Psychiatrisch Centrum

De Kijvelanden behandelt mensen met een psychiatrische stoornis, die met justitie in aanraking zijn gekomen. Het doel van een behandeling bij de Kijvelanden is herhaling van het gepleegde of dreigende delict voorkomen.

Doel overplaatsing naar de Kijvelanden:

Bart van Well zal in de Kijvelanden een behandeling aangeboden krijgen om alsnog zijn trauma's te verwerken die hij heeft opgelopen in zijn jeugd (scheiding ouders en als slachtoffer in het pedo-netwerk).

Gepoogd wordt ook om zijn PTSS (extreme emoties van pijn, verdriet, onmacht en frustraties) te behandelen. Mede ontstaan doordat hij aan zijn lot werd overgelaten na zijn getuigenissen over seksueel misbruik. Geprobeerd zal worden om zijn emoties onder controle en/of beheersbaar te krijgen voor zichzelf en de samenleving. Doordat Bart tot heden geen erkenning kreeg voor wat hem is overkomen is Bart in een vicieuze cirkel terechtgekomen.

Erkenning voor Bart van Well

Het wordt daarom de hoogste tijd dat Bart erkenning krijgt van het ontstaan van zijn trauma's als slachtoffer van seksueel misbruik en het ontstaan van zijn PTSS (extreme emoties van pijn, verdriet, onmacht, frustraties en woede na het oplopen van onverwerkte trauma's).

Wij wensen Bart vanuit de Bart van Well Foundation heel veel Kracht, Wijsheid, Sterkte en Succes toe met deze stap in de goede richting om eindelijk erkenning te krijgen voor zijn opgelopen trauma's.

Bart is nog nooit aan traumaverwerking toegekomen omdat Bart tot heden niet erkend wordt als slachtoffer van seksueel misbruik. Bart heeft daardoor lange tijd als een verlorene op straat geleefd.

Het Rolodex-onderzoek en de Demmink-zaak verdwenen in de doofpot en niet zonder reden!

Bart van Well is de kroongetuige van het Rolodex-onderzoek en de Demmink-zaak. Wanneer het Nederlandse volk gaat begrijpen waarom deze twee zaken in de doofpot zijn beland, omdat er hoge topambtenaren bij betrokken zijn als daders, zal dat positief bijdragen aan het genezing- en verwerkingsproces van Bart van Well.

Dus Hup Holland Hup, ga ook onderzoek doen!

Postadres voor kaarten en brieven:


De Kijvelanden

T.a.v. Bart van Well

Afdeling 2 - Kamer 11

Kijvelandsekade 1

3172 AB  Poortugaal


Een paar fijne en lieve woorden kunnen veel betekenen voor iemand die (tijdelijk) niet in Vrijheid mag of kan leven.


Schrijf ook Uw telefoonnummer erbij,

zodat Bart U eventueel kan bellen!


Het juiste postadres en verdere info over Bart zal hier op een later moment te lezen zijn wanneer er meer informatie bekend is.

De getuigenis van Bart van Well


De video hieronder is in het jaar 2012 reeds gepubliceerd. Er is tot heden door het OM (Openbaar Ministerie) in Nederland nog steeds NIETS mee gedaan!

De Rolodex-zaak en de Demmink-zaak zijn tot heden in de doofpot beland, omdat anders het kaartenhuis van justitie in elkaar stort, omdat er bekende Nederlandse topambtenaren bij betrokken zijn als daders.

Nu zult U waarschijnlijk ook gaan begrijpen waarom de rechtszaak die Bart van Well een aantal jaar geleden opstartte tegen de Staat der Nederlanden, het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80 en 90, in de doofpot is beland. Waarom? Omdat er hoge Nederlandse topambtenaren bij betrokken zijn als daders.

Het gehele kaartenhuis van justitie had ingestort wanneer eerder dit bekend zou zijn geworden in de samenleving. Gideon van Meijeren (FvD) kaartte dit reeds aan in zijn eerdere debatten in de Tweede Kamer.

Hier is nog steeds niets mee gedaan!

Nu begrijpt U ook waarom...

Kindermisbruik


Honderden slachtoffers kunnen eindelijk een boekje open doen over het verschrikkelijke kindermisbruik dat zij hebben doorgemaakt.

De onderzoekscommissie die minister Grapperhaus eerder had ingesteld, was echter volledig onder zijn controle. De mogelijke daders binnen zijn ministerie werden hiermee een hand boven het hoofd gehouden.

Het verzoek van FVD om een onafhankelijke onderzoekscommissie aan te stellen, werd door een tierende Grapperhaus afgewezen. Gideon van Meijeren is vastberaden om dit dossier tot op de bodem uit te zoeken.

Dank je wel Gideon voor je inzet tot nu toe!


DONATIE

U bent tot niets verplicht, maar met een Donatie kunnen wij Bart van Well en andere slachtoffers van seksueel misbruik en satanische rituelen financieel ondersteunen en onze Foundation stapje-voor-stapje professioneler maken.

Dank U wel.

Geld inzamelen | Doneeractie.nl