Vertaal deze pagina naar:

BRIEF VAN MICHA KAT (KLOKKENLUIDER) VANUIT DE GEVANGENIS

02-02-2023

Micha Kat (klokkenluider) doet de groeten aan Bart van Well en Joost Knevel vanuit de gevangenis in Krimpen a/d IJssel.


Micha Kat stuurde aan één van zijn lieve en trouwe volgers (Monique) een brief vanuit de gevangenis in Krimpen a/d IJssel. Onze Foundation ontving de brief als originele brief en als uitgewerkte tekst, die U hieronder kunt lezen.

Waarom wij de brief van Micha Kat op onze website publiceren?

Bart van Well en Micha Kat kennen elkaar al heel wat jaar. Micha Kat schreef eerder de verklaring op van Bart van Well, nadat hij in het pedo netwerk in Amsterdam was terechtgekomen. Micha Kat speelt in het leven van Bart van Well een belangrijke rol.

Cameraman Eric Donk

Ook de cameraman Eric Donk, die reeds vele video's maakte over Demmink, jeugdzorg en de rechtszaken van Bart van Well speelt een belangrijke rol voor Bart en onze Foundation. Eric Donk werkt momenteel aan een promo voor Bart en de Bart van Well Foundation.

Over Dienie Kars

Dienie Kars speelt ook een belangrijke rol in het leven van Bart van Well. Dienie Kars is diegene die reeds jarenlang veel informatie naar buiten brengt over het corrupte regiem in Nederland en over Bart van Well, Micha Kat, Joost Knevel en vele andere slachtoffers die eerder seksueel misbruik meemaakten in hun leven.

Verklaring Bart van Well ► https://www.freedom-for-all.com/verklaring-bart-van-well/

De brief van Micha Kat is gedateerd op 28 januari 2023.


(Onze excuses vanwege de eventuele type- en stijlfouten!)


Lieve Monique,

 Heel veel dank voor je geweldige brief vol met bemoedigende info.

Heel veel groeten aan Joost en Bart. Ik put veel hoop uit de opruiingszaken tegen Willem Engel en bovendien extinction rebellion. Als je ziet hoe die wegkomen met minuscule strafjes terwijl ze veel concreter opruien tot acties dan ik.

Ik heb in feite helemaal nergens toe 'opgeruid' alleen tot het plaatsen van graffiti. Het blokken van de ingang van het AD en het tegenhouden van auto's en daar dan te bedenken dat extinction rebellion concreet opruit tot een actie om de drukste auto weg van NL te blokkeren.

Het is om gek van te worden:

Als je oproept tot strafbare feiten voor een politiek correct doel (climate change) is het prima, maar als je dat doet voor een complot feit zoals COVID en vaccinaties word je keihard aangepakt.


Dit is de grootste Nazi nachtmerrie:

Een volstrekt 'politiek' justitie apparaat dat met geweld de agenda uitvoert van Rutte, de EU en het WEF.

Wat mijn moeder betreft:

Dank voor de troostende woorden. Ik had 1 dag voor de begrafenis de gelegenheid rustig in mijn eentje afscheid te nemen in het crematorium. Ik werd als een super crimineel geboeid naar mijn moeder gebracht, maar later gingen de boeien weg. De agenten van de speciale eenheid die mij bewaakten en er op moesten toezien dat ik in het crematorium geen complot theorieën zou verspreiden en of mensen levende of doden zou opruien waren erg vriendelijk en professioneel en lieten als soliet in mijn waarde.

Leuk dat je een zibro hebt! Had ik ooit in mijn studententijd. Ik doe 't goed in de gevangenis met de medegevangenen en de bewakers maar hoop natuurlijk dat 'as soon as possible' een einde aan deze nachtmerrie komt. Wellicht op 07-02-2023 als er weer een zitting is.

Als mijn inhoudelijke handeling plaatsvindt op 28-03-2023 zit ik precies 20 maanden in voorarrest. Voor hetzelfde artikel als waarvoor Willem Engel een maand voorwaardelijk kreeg en er 0 maanden voor kreeg. Daar komt dan nog eens bij dat ook de context van mij en Engel hetzelfde is, namelijk verzet tegen de COVID terreur van de staat.

By the way, ik zie mijn zoon ook niet meer, al 3 jaar. Hij werkt voor de PvdA in Brussel als medewerker van lid van het EP.  Ik heb hem een paar keer gezegd of de PvdA geen aandacht kon vragen voor mijn zaak, maar daar wil hij niks van weten. Hij vraagt liever aandacht voor journalisten in Iran en Rusland die in de gevangenis worden gegooid door 'misdadige regimes' die de rechten van de mens schenden.

Maar dat jij je kinderen al 20 jaar niet ziet heeft dat ermee te maken dat je kinderen jou een 'wappie' vinden en een 'complotdenker'? Wat het bezoek betreft dank voor 't aanbod wie weet komt 't er ooit nog van. Maar ik hoop 't eerlijk gezegd niet, want dat zou betekenen dat ik nog lang moet zitten.


Oke lieve Monique!

Alle goeds, geluk en gezondheid!


 God bless!

Micha

De brief van Micha Kat (3 kantjes)

Micha Kat (onderzoeksjournalist)

Kijk eens naar de DEMMINK-DODENLIJST op de website van Micha Kat.

Website ► https://revolutionaironline.com/

Micha Kat is een politiek gevangene!


Wilt U Micha Kat een kaartje of een brief toezenden?

Postadres:

PI Krimpen a/d IJssel
T.a.v. Micha Kat (reg.nr. 8079666)
Van der Hoopstraat 100
2921 LD  Krimpen aan den IJssel

Nederland

Geschreven door Dienie Kars

(Ambassadrice Bart van Well Foundation)