Vertaal deze pagina naar:

DE REDENEN WAAROM BART VAN WELL DE ISD MAATREGEL KREEG OPGELEGD DOOR DE RECHTER VAN 2 JAAR VRIJHEIDSBEROVING

27-10-2022

De ISD maatregel


Wanneer iemand in een bepaald tijdsbestek 3 detenties kort achter elkaar krijgt opgelegd, kan de rechter en het Openbaar Ministerie  beslissen dat deze persoon 2 jaar extra van zijn/haar  vrijheid wordt beroofd om 'heropgevoed' te worden, voordat hij/zij weer terug mag in de maatschappij.

Zie de informatie op de onderstaande website.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/recidive/speciale-inrichting-veelplegers


Alles heeft een reden waarom iets gebeurt

Wanneer je niet erkend wordt als slachtoffer van seksueel misbruik waarbij Nederlandse topambtenaren zijn betrokken (onder andere Demmink en Wabeke), aan je lot wordt overgelaten na een belangrijke getuigenverklaring in 2012 in Amerika en ook nog eens zwaar getraumatiseerd bent in je jeugdjaren en de periode erna kan je hetzelfde gebeuren wat Bart is overkomen.

De eerste detentie die meetelt voor de ISD maatregel

Bart werd opgepakt door de politie nadat hij de voordeur bij Demmink heeft ingetrapt. Wanneer een dader na seksueel misbruik van minderjarigen nog steeds vrij rondloopt na diverse rechtszaken is het logisch dat je daar boos over bent.

Hieronder ziet U het bewijs van het intrappen van de voordeur bij Demmink.

De tweede detentie die meetelt voor de ISD maatregel

Bart zou in het openbaar geroepen hebben dat Jaap van Dissel, (directeur RIVM), een kindermoordenaar is. Joost Knevel is slachtoffer van satanische rituelen waarbij volgens hem Jaap van Dissel als moordenaar is betrokken. Joost Knevel heeft ook een tijd in de gevangenis gezeten.

Video over Joost Knevel ► https://www.bitchute.com/video/JL4vWKU1q7nW/

De derde detentie die meetelt voor de ISD maatregel

De laptop van Bart werd gestolen. Nadat Bart daarna drugs heeft gebruikt en alcohol heeft gedronken in een hotel heeft Bart een barkeeper van de bar in het hotel bedreigd en gezegd dat hij iedereen zou afknallen. Het is logisch dat dan de politie of 112 wordt gebeld. Bart verklaart dat iemand hem in het hotel heeft gedrogeerd. Bij controle van zijn bloed werden sporen van drugs gevonden.