Vertaal deze pagina naar:

HET WORDT DE HOOGSTE TIJD DAT SLACHTOFFERS VAN SEKSUEEL MISBRUIK EN SATANISCH RITUEEL MISBRUIK NAAR BUITEN GAAN TREDEN MET HUN VERHAAL!

10-10-2022

Er zijn reeds vele overlevenden van satanisch ritueel misbruik en mind control, die naar voren zijn gekomen om hun verhaal te vertellen!

Ook politici, zoals Gideon van Meijeren trad reeds naar voren in de publiciteit.

Het wordt nu ook de hoogste tijd dat in Nederland meer slachtoffers van satanisch ritueel misbruik naar buiten durven te treden, met wat ze werkelijk hebben meegemaakt in hun jeugdjaren!

Satanisch ritueel misbruik (SRA) is een grimmige realiteit voor sommige kinderen die werden geboren in de Illuminati bloedlijngezinnen, in militaire families, of gezinnen met verbindingen met mindcontrol.

Maar ook kinderen uit gezinnen met verbindingen naar de Nieuwe Wereld Orde-manipulatoren, die de wereld nu voor een groot deel beheersen. Satanisch ritueel misbruik lijkt in families voor te komen, waarbij iedere generatie het overdraagt aan de volgende generatie. Psychologen weten al langere tijd dat elke dader ook een slachtoffer is; wat iemand tot agressie of geweld doet aanzetten, is meestal een diepe verwonding of trauma's die men in het verleden heeft opgelopen.

Satanisch ritueel misbruik wordt ook uitgevoerd met kinderen die zijn ontvoerd en dan tot slaven zijn gevormd door het trauma van het misbruik.

Zo triest en gruwelijk als dit onderwerp is, het staat centraal in het inzicht verkrijgen in de wereldwijde samenzwering en de Nieuwe Wereld Orde. Wat deze criminele NWO-manipulatoren het meest verbindt is niet ras, religie- of familiegebonden, maar het uitleven van satanisme, een bereidheid tot het aanroepen van duistere krachten in rituelen en door deze hun gedachten en acties te laten bepalen - wat resulteert in de pedofilie, oorlog, manipulatie en misleiding die we om ons heen kunnen waarnemen.

De waarheid is dat satanisten een duister 'high' krijgen van het drinken van het bloed van hun gemartelde kinderslachtoffers, waarin emotionele neuro-transmitters vrijgegeven worden, op het moment van hun overlijden.


Voormalige satanische insiders zoals Zachary King hebben ook verklaard dat deze zwarte magiërs er van houden om jonge kinderen te verkrachten, omdat ze 'hun energie' tijdens de rituele seks kunnen stelen. Sommige voormalige mindcontrol-slachtoffers, zoals Cathy O'Brien, hebben zelfs de moed gehad om naar voren te stappen.

Meer info ► https://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/geheime-genootschappen/satanisch-ritueel-misbruik-kan-geheeld-worden/

DONATIE

U bent tot niets verplicht, maar met een Donatie (klein of groot) kunnen wij onze Missie voortzetten. Naast Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik) kunnen wij dan ook andere slachtoffers van mishandeling, seksueel misbruik en satanische rituelen ondersteunen door ze een stem te geven.

En kunnen wij tevens dit platform stapje-voor-stapje professioneler maken.

Dank jullie wel voor jullie steun!

Het delen van dit platform is ook fijn 💙

Geld inzamelen | Doneeractie.nl