Vertaal deze pagina naar:

LICHT OP SATANISCH RITUEEL MISBRUIK

23-01-2023

Voor wie en waarom?


De website Licht op Satanisch Ritueel Misbruik (SRM) is in de eerste plaats bedoeld om jou, politicus, rechter, advocaat, (zeden)rechercheur, politieman/vrouw, journalist of 'gewone' burger te informeren over de gruwelijke realiteit van georganiseerd satanisch ritueel misbruik in Nederland.

Om je inzicht te geven in de manier waarop het deze satanische cult lukt om hun inktzwarte daden grotendeels onopgemerkt onder de radar te verrichten.

Er zijn moedige mensen nodig op genoemde posities, die zich hard maken voor de kinderen en volwassenen die in deze netwerken op extreme wijze worden uitgebuit. Die risico's durven nemen om echt onderzoek te doen naar dit netwerk en bereid zijn zo nodig hun carrière daarvoor op het spel te zetten.

Er zijn burgers nodig, in grote aantallen, die verontwaardigd zijn over dit onrecht in hun samenleving en die media, politiek en rechtelijke macht aanzetten om hun verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Esthers getuigenissen bieden ons een uiterst belangrijke kijkje achter de schermen van een wereld waar dure pakken, chique vergaderingen, seksorgieën, georganiseerde misdaad en de meest wrede vormen van kindermisbruik met elkaar verbonden zijn.

Meer info ► https://www.lichtopsrm.com/