Vertaal deze pagina naar:

SUPPORT ACTIE VOOR BART VAN WELL BIJ DE PI ZUTPHEN

30-10-2022

Op 29-10-2022 werd voor Bart van Well door Zutphenaren en andere Nederlanders een support actie gehouden, Nederland bedankt!

DANKWOORD


Dankwoord namens Bart van Well en de Bart van Well Foundation 💙

Eindelijk is het zover dat het geluid om extra hulp en ondersteuning werd gehoord door de bevolking in Zutphen en in andere delen van het land.

Wij, Bart van Well en de Foundation zijn erg benieuwd wie er nu nog meer gaan optstaan voor Bart van Well, slachtoffer van seksueel misbruik en alle andere slachtoffers die nog geen stem hebben.

Dank voor jullie support, Bart van Well is hier erg blij mee dat hij nu wordt gehoord. Het is voor herhaling vatbaar, doe wat jullie mensenhart jullie in geeft ❤️

Grote dank aan alle organisatoren en alle actievoerders vanuit Zutphen en de rest van Nederland en grote dank aan Max van den Berg voor zijn aanwezigheid. En grote dank aan Petra voor het filmen van de onderstaande support actie voor Bart van Well bij de PI in Zutphen.

We hoorden later pas, na het ter perse gaan van dit artikel, dat Joost Knevel ook aanwezig was, dank voor je aanwezigheid Joost, dikke knuffel van ons allemaal!


Hierbij een impressie van de Support actie op 29-10-2022:

FREE BART VAN WELL


 ❤️ ❤️ ❤️Support actie voor Bart van Well bij PI Zutphen.

Voor diegenen die Facebook hebben.

Video ► https://www.facebook.com/100079107833297/videos/1197164364217896


Wie is Bart van Well?

Kijk hier ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/


Graag delen 👍 👍

Rescue


Dit nummer werd ten gehore gebracht tijdens de Support actie van Bart van Well.

(Voor diegenen die geen Facebook hebben...)