Vertaal deze pagina naar:

TEKEN DE PETITIE VAN WYBREN VAN HAGA, IMKE EMONS EN KIM FEENSTRA

20-06-2022
Kim Feenstra en Wybren van Haga
Kim Feenstra en Wybren van Haga

Petitie: 'Zedendelinquenten beter monitoren'De fractie van Belang van Nederland (Wybren van Haga), model Kim Feenstra en bezorgde inwoners van dit land is van mening:


- Dat de samenleving veel beter moet worden beschermd tegen daders van zedendelicten,

- Dat onder meer zwaarder straffen, het langdurig gebruik van een enkelband en het verbeteren van de politiële toezichttaak de samenleving veel beter zal beschermen tegen daders,

- Dat een intensievere samenwerking tussen betrokken instanties en tussen reclassering en OM moet worden verbeterd.


Roept hierbij het kabinet op:


- Bij zedendelinquenten te allen tijde bijzondere voorwaarden, zoals het opleggen van een gebiedsverbod, een verplichting tot behandeling door een zorginstelling of een verbod contact te leggen met bepaalde personen, op te leggen,

- Om tot een plan van aanpak te komen om zedendelinquenten beter te monitoren teneinde recidive te voorkomen en het zwaarder straffen, langdurig gebruik van een enkelband, het verbeteren van de politiële politietaken en het verbeteren van een intensievere samenwerking tussen betrokken instanties hierbij te betrekken,

- Om zedendelinquenten waarbij vooraf blijkt dat toezichtmaatregelen geen zin hebben rücksichtslos vast te houden.

Kim Feenstra liet op Instagram weten dat ze strijden voor een betere monitoring van zedendelinquenten. Samen met Belang van Nederland en Wybren van Haga startte ze een petitie.


Kim Feenstra schreef op haar Instagram:

Check mijn stories voor een betoog vanuit mijn hart. Ik roep massaal op om mijn petitie die ik samen met @wybrenvanhaga en @imkeemons2 heb opgesteld, te tekenen.

Ik hoop oprecht dat we naar minstens 1 miljoen handtekeningen gaan om ons plan kracht bij te zetten zodat we iets kunnen veranderen in onze maatschappij wat betrekking heeft op dit onderwerp.

Genoeg is genoeg!

We moeten opstaan voor onze kinderen en die vanuit ons hart en verstand gaan beschermen.

Ik heb jullie, mijn volgers, mijn medemens, een ieder hierbij nodig die ook inziet dat het tijd is dat we koppen met spijkers gaan slaan.

Lees en teken de petitie en deel hem waar mogelijk.

Vergeet je handtekening niet te bevestigen via je email. Anders is je handtekening niet geldig.

Ik ben je eeuwig dankbaar en vele mensen met mij.

❤️ Kim


Petitie ► https://bvnl.nl/monitoren/

Stand handtekeningen 20-06-2022: 

62.205

De Bart van Well Foundation is een samenwerking aangegaan met bovengenoemden om onze kinderen in de toekomst beter te kunnen beschermen tegen zedendelinquenten.


Bart van Well heeft vanuit de gevangenis contact met het team van Kim Feenstra en had al eerder contact met Wybren van Haga.