Vertaal deze pagina naar:

UPDATE 06-01-2023

06-01-2023

Over de Bart van Well Foundation, die nu hard aan het groeien is...


Update 06-01-2023


Van de hand van de Ambassadrice van de Bart van Well Foundation:

Dienie Kars.

Met Bart van Well heb ik (Dienie Kars) reeds vanaf begin 2016 contact en heb in de afgelopen jaren veel opgebouwd zien worden en ook weer veel afgebroken zien worden. Heb veel veel meegemaakt met Bart, leuke dingen en minder leuke dingen. In 2021 heb ik besloten de regie op mij te nemen om de Bart van Well Foundation vorm te laten krijgen, zoals dat heden ten dage is.

Er worden reeds slachtoffers geholpen, daar is Bart erg blij mee en wij ook uiteraard, diegenen die de Bart van Well Foundation een warm hart toedragen.

Grote dank ❤️ aan iedereen die hier reeds een bijdrage aan hebben geleverd, door middel van informatie, steun, meedenken of in de vorm van een geldelijke ondersteuning (gift of donatie).


Over de structuur van de Bart van Well Foundation

De Bart van Well is nog geen officiële stichting (of organisatie). Dat wil zeggen dat de Bart van Well Foundation niet is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het verleden is reeds diverse malen geprobeerd een bestuur te vormen, maar iedere keer spatte het uit elkaar of mensen haakten toch weer af door persoonlijke omstandigheden en/of afwegingen.

Daar de Bart van Well Foundation nog geen officiële stichting of organisatie is, heb ik (Dienie Kars, ambassadrice (zie foto hierboven) van de Bart van Well Foundation en schrijver van dit artikel), het voortouw en het initiatief genomen om de stichting, (of organisatie) reeds alvast op te starten en vorm (structuur) te laten krijgen, door middel van een website, Telegram kanaal, doneer actie en de opstart van het "Fight For Your Right" project. De T-shirts hiervoor zijn reeds in de maak.

De website is in het belang van alle slachtoffers van seksueel misbruik en satanische rituelen en ook voor mensen die hier nog nooit over gehoord hebben, omdat door de (r)overheid het liefst alles, (seksueel misbruik en satanische ritueel misbruik gepleegd door topambtenaren en hooggeplaatsten), onder het tapijt wordt geveegd. Dat tapijt wordt door de openheid en de website van de Bart van Well Foundation veel te klein, want nu komt alles naar buiten wat het daglicht niet verdraagt.

De Bart van Well Foundation heeft nog geen eigen bankrekening. De bankrekening van Bart van Well is sinds een maand geleden geblokkeerd. Daar werd tot heden het doneer geld op gestort. Hoe dat wordt of is besteed kan alleen Bart van Well uitsluitsel over geven, zodra hij de mogelijkheid krijgt zijn bankgegevens in te kijken. Doordat Bart van Well nu in de gevangenis zit heeft hij momenteel geen mogelijkheid om inzage daarin in te geven.

Nadat de bankrekening van Bart werd geblokkeerd heb ik besloten om het doneer geld op mijn bankrekening binnen te laten komen, zodat het toch ingezet kan worden (indien nodig). Ben nu bezig om inzichtelijk te maken wat het saldo is van de doneer gelden die door middel van de doneer actie van de Bart van Well Foundation op mijn bankrekening binnen komen en hoe de doneer gelden worden besteed. Zodat er inzicht is en zich niemand meer zorgen hoeft te maken over het gedoneerde geld en iedereen weet waaraan en hoe de doneer gelden worden besteed.

Ook ben ik inzichtelijk aan het maken wat de opbrengsten zijn van de T-shirts met het opschrift: "Free Bart van Well" en "Fight For Your Right" die momenteel verkocht worden in een webshop, die ik samen met mijn ontwerper van de T-shirts heb.

Door de beschikbare gelden kunnen wij de Bart van Well Foundation verder laten groeien en slachtoffers die seksueel misbruik hebben meegemaakt helpen en ondersteunen. Het is hard nodig, want veel slachtoffers plegen zelfmoord, omdat ze niet geloofd werden of verblijven in de psychiatrie of gevangenis (zoals Bart van Well).

Klokkenluiders over seksueel misbruik zitten ook in de gevangenis, zoals Micha Kat (onderzoeksjournalist) van de website Revolutionair Online.

We leven in een omgekeerde wereld, rechters en advocaten beschermen het corrupte regiem in Nederland en laten uiteindelijk de echte slachtoffers van seksueel misbruik aan hun lot over. Rechters en advocaten verdienen zakken met (zwijg)geld, of worden omgekocht, over de vele ruggen van slachtoffers.

Meer info ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

Veel onnodige onrust


Door mijn verleden is er momenteel veel onnodige onrust ontstaan bij diegenen die graag iets voor Bart van Well of de gelijknamige Foundation willen betekenen. In de achterklap worden veel onjuiste aannames gemaakt en over mij doorverteld.

Het klopt dat ik veel problemen heb ondervonden met mijn bedrijf, nadat ik kennis had genomen dat topambtenaren en hooggeplaatsten zich bezig hielden met het misbruiken van babies, kinderen, minderjarigen en satanische rituelen.

Doordat ik hiervan kennisdraagster was geworden voelde ik mij verplicht ten opzichte van alle toekomstige kinderen en slachtoffers, die seksueel misbruikt waren, dit in de openbaarheid te brengen, zoals ik dat nu aan het doen ben, onder andere middels de Bart van Well Foundation en mijn eigen platforms, websites, groepen en kanalen.

Het schijnt een oud gebruik te zijn voor de machthebbers achter de schermen om functionarissen op topfuncties onder chantage te zetten na deelname aan seksfeestjes en satanische rituelen.


Mijn verleden is te lezen in de onderstaande blog.

Blog ► https://www.dieniekars.nl/mijn-verleden/


Tip voor Max van den Berg en iedereen die dit leest:

Doe eerst aan hoor- en wederhoor voordat U een oordeel over mij gaat vellen.

Heb met mijzelf een aantal jaren geleden de afspraak gemaakt alleen voor de Waarheid te gaan zoals die werkelijk is. Dit heb ik ook reeds eerder aan Bart medegedeeld en geldt dus ook voor Bart zijn verleden. Ik maak het verleden van Bart niet mooier of slechter dan het is, ik vertel mijn verhaal zoals het is volgens mijn eigen waarneming (perceptie).

Goed lezen en het verleden leren te begrijpen is een Goddelijke Gave.
Max van den Berg (de beroemde fakkeldrager) schreef op 04-01-2023 in een whatsapp groep "Free Bart van Well" het volgende:"Dienie er zijn heel veel verhalen over jou naar buiten aan het komen

 en binnenkort zal ik dat allemaal publiceren".


Ik schreef toen de volgende reactie naar Max:

"Heb mijn verleden reeds opgeschreven. Heb het vele anderen reeds laten lezen.

Ben met mijn bedrijf in de problemen gekomen toen ik hoorde over seksueel misbruik en satanische rituelen. Ik gaf mijn handelsgeld weg om Openbaringen te laten doen aan de bevolking...

Een ieder mag over mijn verleden lezen, ik heb geen geheimen.

https://www.dieniekars.nl/mijn-verleden/


Wat staat er in de Bijbel daarover geschreven Max van den Berg?

Zie Lukas 6:37 - Het hele citaat luidt:

"Oordeel niet en u zult niet geoordeeld worden; veroordeel niet en u zult niet veroordeeld worden; laat los en u zult losgelaten worden. Geef en aan u zal gegeven worden: een goede, vastgedrukte, geschudde, overlopende maat zal men u in de schoot geven, want met dezelfde maat waarmee u meet, zal er bij u ook gemeten worden."

(Lukas 6:37-38).


God alleen heeft het recht

om te oordelen!Bron ► https://www.bijbelwoord.nl/wat-bedoelde-jezus-toen-hij-zei-oordeel-niet-opdat-u-niet-geoordeeld-wordt/

MIJN HOOR EN WEDERHOOR


Wanneer je een verhaal leest of hoort van haters, (tegenstanders) dien je ook het verhaal te lezen van de getroffene zelf, mits je de zaak van twee kanten wilt weten en ook wilt onderzoeken natuurlijk.

Het hoor en wederhoor geschreven door Dienie Kars herself.

Zie ► https://www.freedom-for-all.com/hoor-en-wederhoor-van-dienie-kars/