Vertaal deze pagina naar:

SUPPORT ACTIE VOOR BART VAN WELL BIJ DE PI ZUTPHEN

05-11-2022

Op 05-11-2022 werd voor Bart van Well door Zutphenaren wederom een support actie gehouden, Zutphen en Nederland bedankt!


Tip: De wat gevuldere dames kunnen beter een herenmaat kiezen.

Zutphen en de rest van Nederland hartelijk bedankt voor jullie Support!De Samenkomst werd op 05-11-2022 gehouden, vanaf 15.30 uur tot 16.30 uur.

Wie langer wilde blijven kon met elkaar in gesprek gaan.


Dankwoord namens Bart en de Foundation 💙


Eindelijk is het dan zover dat het geluid om extra hulp en ondersteuning werd gehoord door de bevolking in Zutphen en in de rest van Nederland.

Bart van Well en de Foundation zijn erg benieuwd wie er in de toekomst nog meer gaan opstaan voor Bart van Well en alle andere slachtoffers van seksueel misbruik en satanische rituelen.

Bart is hier erg blij mee dat hij nu eindelijk wordt gehoord en dat zijn erkenning als slachtoffer steeds dichterbij komt. We schreven reeds, dat de Samenkomsten voor herhaling vatbaar is. Laat je mensenhart spreken en horen voor alle slachtoffers van seksueel misbruik in Nederland en de rest van de wereld.


De verzamelplaats bij PI Zutphen


Vrijheid en Liefde ❤️


Grote dank aan alle organisatoren en alle actievoerders vanuit Zutphen en de rest van Nederland en grote dank aan iedereen die op 05-11-2022 in Zutphen aanwezig was om Bart van Well een hart onder z'n riem te steken en te steunen bij de gevangenis (PI in Zutphen).

Hierbij een impressie van de Samenkomst op 05-11-2022:

FREE BART VAN WELL


 ❤️ ❤️ ❤️Wie is Bart van Well?


Kijk hier ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/


Graag delen 👍 👍

RESCUE


Dit nummer werd wederom ten gehore gebracht door de Zutphenaren tijdens de Support actie op 05-11-2022, speciaal voor Bart van Well, slachtoffer van seksueel misbruik.