Vertaal deze pagina naar:

DE MISSIE VAN BART VAN WELL

Bart van Well is zelf slachtoffer van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik.

Door zijn verleden is Bart een strijder in hart en nieren en komt op voor het onrecht (seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik) wat babies, kinderen en minderjarigen in hun jeugd is overkomen en aangedaan is door kinderhandelaren, pedofielen, satanisten en psychopaten.

Doordat Bart 'ervaringsdeskundige' is geworden weet Bart exact welke problemen en knelpunten kinderen en volwassenen van seksueel misbruik kunnen ondervinden met zichzelf en anderen in de samenleving en verharde maatschappij.

Om slachtoffers van seksueel misbruik te helpen heeft Bart de Bart van Well Foundation opgericht. Op 8 juni 2023 is er een officiële stichting opgericht met eigen bestuurders en statuten. De stichting werd op 9 juni 2023 ingeschreven als officiële stichting bij de Kamer van Koophandel.

De stichting wil samen met een team van ambassadeurs, professionals, hulpverleners, ondersteuners, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers mensen helpen die slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik.

Zodat slachtoffers van seksueel misbruik zich gehoord en begrepen voelen wat hen is overkomen, wat zij hebben moeten doorstaan en zij allen een nieuw leven kunnen opbouwen.