Vertaal deze pagina naar:

DOSSIER BART VAN WELL

Dossieropbouw van Bart van Well

(Bart van Well werd slachtoffer van een pedonetwerk in de jaren tachtig)

Voorgeschiedenis Bart van Well

Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik als minderjarige (15 jaar oud) en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek, wat indertijd van bovenaf werd stopgezet, omdat er bekende namen van Nederlandse topambtenaren in het onderzoek als dader opdoken, onder andere die van Demmink en Wabeke.

Bart van Well is tevens kroongetuige in de bekende Demmink-zaak (Demmink doofpot), waarin Demmink tot heden nog steeds vrijuit ging, omdat Demmink tot heden beschermd wordt door de zittende orde (omgekochte en/of gechanteerde advocaten en rechters). Bart zit, zo het er nu (nog) naar uitzien tot 2 februari 2024 opgesloten achter gesloten deuren van justitie.

De Andere Krant schreef een artikel over Bart van Well

Zie ► https://deanderekrant.nl/nieuws/klokkenluiders-niet-beschermd-maar-vervolgd-door-de-staat-2023-05-26

Bart van Well (slachtoffer van pedonetwerken)
Bart van Well (slachtoffer van pedonetwerken)

Naam: Bart van Well

Case: Satanisch ritueel misbruik

Status: In de gevangenis


Voorgeschiedenis en verloop:

Bart van Well belandde in zijn tienerjaren, toen hij 15 jaar oud was, ongewild als jongensprostituee in een pedonetwerk in Amsterdam. 

Bart beweert seksueel misbruikt te zijn door onder andere oud-topambtenaar van justitie Joris Demmink. Bart is de anonieme beschermde kroongetuige in het Rolodex-onderzoek – een onderzoek naar de betrokkenheid van hooggeplaatste personen bij seksfeestjes met minderjarige jongens. Bart zegt ook andere prominenten, BN'ers en leden van het koningshuis bij dat soort 'feestjes' te hebben gezien. 

Zijn pogingen om Demmink veroordeeld te krijgen zijn gestrand, ondanks een veelvoud aan getuigenverklaringen onder ede in de rechtbank. Ook zijn er dossiers uit Turkije, dat Demmink verdenkt van verkrachting van minderjarigen.

Desondanks is er volgens het Openbaar Ministerie "geen redelijk vermoeden" dat Demmink schuldig is. Dit komt omdat rechters worden omgekocht, zodat de waarheid verdoezeld kan worden. Vele anders slachtoffers van seksueel misbruik hebben met dezelfde problematiek te maken als Bart.

Bart heeft een paar jaar geleden uit frustratie vernielingen aanbracht aan de woning van Demmink. Hij is daarna opgepakt en verblijft reeds vanaf september 2021 in diverse gevangenissen in Nederland. 

Momenteel verblijft Bart in de PI (gevangenis) in Alphen aan den Rijn, met een zogeheten ISD-maatregel, die loopt tot 02-02-2024 wanneer er geen vervroegde schorsing komt. 

Het OM zet Bart neer als frequente wetsovertreder en bestraft hem met vrijheidsberoving, terwijl Demmink nog altijd op vrije voeten is. 

Samen met Dienie Kars (onderzoeksjournaliste) richtte hij in 2022 de Bart van Well Foundation op. Op 8 juni 2023 is de Bart van Well Foundation een officiële stichting geworden en ingeschreven bij de K.v.K.

De getuigenis van Bart van Well in Amerika op 4 oktober 2012

Met de getuigenis van Bart werd tot heden niets mee gedaan door het Openbaar Ministerie (OM). Daders van seksueel misbruik gaan tot heden vrijuit en slachtoffers van seksueel misbruik zitten opgesloten in de gevangenis en/of worden platgespoten en monddood gemaakt in de psychiatrie.

Dit is de bittere waarheid in Nederland, doe je ogen open, zodat Bart de erkenning gaat krijgen waar hij al jaren mee bezig is. We leven in een omgekeerde wereld, wanneer staan wij met z'n allen op?

Getuigenis

Erkenning als slachtoffer

Het is keihard nodig dat slachtoffers van seksueel misbruik, zoals Bart van Well, eindelijk de erkenning gaan krijgen als slachtoffer en hiervoor een letselschadevergoeding gaan ontvangen. Zodat zij hun leven eindelijk opnieuw kunnen gaan opbouwen en eerlijke kansen krijgen in de samenleving.

Bart is nu van plan een civiele zaak op te starten tegen de Staat der Nederlanden

Mr. Thijs Stapel (civiel en strafrecht advocaat) behartigt nu de belangen van Bart van Well. Om de zaak te kunnen starten is Bart van Well afhankelijk van donaties vanuit de bevolking, omdat zijn advocaat (Mr. Thijs Stapel) niet gratis voor zijn cliënten werkt.

Wanneer de zaak voor Bart van Well succesvol wordt afgesloten zal dit een lans gaan breken voor vele andere slachtoffers in Nederland die seksueel misbruik hebben meegemaakt in hun leven. Vele slachtoffers zullen dan het voorbeeld van Bart van Well gaan opvolgen.

Bart steunen en helpen bij zijn zaak

Wanneer je Bart van Well wilt helpen en ondersteunen om een civiele zaak te starten tegen de Staat der Nederlanden kun je de onderstaande steunactie aanklikken.

Steunactie ► https://steunactie.nl/actie/bart-van-well-slachtoffer-van-seksueel-misbruik-vraagt-om-onze-hulp/-23053

Bart vierde op 22 mei 2023 zijn 50e Geboortedag in de gevangenis

Het feestje voor Bart van Well werd gevierd op 20 mei 2023 bij de PI (gevangenis) In Alphen a/d Rijn. Vrienden en ondersteuners van Bart waren daar bij elkaar gekomen bij de PI om de verjaardag te vieren van Bart.

(Zie de onderstaande video).