Vertaal deze pagina naar:

BLAUW WIT ROOD, NEDERLAND IS DOOD!

02-02-2023

Bart van Well dacht met de bekende advocaat Gerald Roethof een Pitt Bull in huis te hebben, het bleek echter een Chihuahua te zijn!

 

Bart van Well heeft daarom onlangs besloten de samenwerking op te zeggen met Gerald Roethof. Advocatuur is niet wat de mensen ervan verwachten, ook Bart is er nu eindelijk achter gekomen.Toch had Bart nog enige hoop en geloof in advocaten en schakelde daarom Roethof in om zijn zaken te behartigen. Volgens Bart van Well heeft zijn advocaat Gereld Roethof 17 maanden niets gedaan aan de situatie van Bart van Well, die sinds september 2021 reeds in de gevangenis zit.

Gerald Roethof (advocaat)

Slachtoffers belanden vaak in de gevangenis of psychatrie

Slachtoffers van seksueel misbruik, zoals Bart van Well en Joost Knevel, belanden vaak in de gevangenis. De daders (hoge topambtenaren/pedofielen/satanisten) van seksueel misbruik ontspringen steeds weer de dans door de corrupte en/of gechanteerde rechters en advocaten, die het spel van de duivel meespelen.

Over Joost Knevel

Joost Knevel hebben ze inmiddels vrijgelaten, nadat hij ook langere tijd in de gevangenis doorbracht. Joost Knevel is slachtoffer van satanisch ritueel misbruik in zijn kinderjaren. Joost Knevel schreef voor de gevangenisperiode een boek met de titel "De Rode". Met de rode wordt Jaap van Dissel (directeur RIVM) bedoeld.

Over klokkenluiders

Ook klokkenluiders zoals Micha Kat en Huig Plug belandden in de gevangenis, die seksueel misbruik van minderjarigen, gepleegd door hoge topambtenaren en hooggeplaatsten) eerder hadden aangekaart. Micha Kat zit al vanaf augustus 2021 in de gevangenis. Huig Plug heeft meerdere malen vastgezeten en is momenteel op vrije voeten.

Henriette Nakad advocaat

Wanneer advocaten de eigen corrupte organisatie (De Staat der Nederlanden) niet beschermen of hen openbaren worden zij uit hun ambt gezet, zoals Henriette Nakad (advocate) eerder is overkomen.

Henriette Nakad (advocaat) openbaarde veel misstanden in de Nederlandse jeugdzorg, over staatsontvoeringen en het schenden van mensenrechten.

Meer info ► https://www.nakadlaw.nl/

De eerdere getuigenis van Bart van Well

Wat is Bart nu van plan?


Vanaf vandaag moet Bart nog exact 1 jaar binnen de muren van justitie verblijven!

Bart is nu van plan zijn gevangenisstraf tot 02-02-2024 'kaal' uit te zitten, zonder therapie en advocaat. Wanneer Bart EMDR therapie wil gaan doen is hij verplicht om psychofarmaca te gaan slikken, omdat de EMDR therapie anders te zwaar zou zijn volgens zijn voormalige psychiaters. Bart wil absoluut geen medicatie meer slikken en werd daarom in oktober 2022 teruggestuurd vanuit de kliniek naar de gevangenis in Zutphen, waar hij tot heden verblijft.


In Zutphen wordt Bart door een lokale groep vanuit Zutphen, vanaf oktober 2022 tot heden, mentaal ondersteund door positieve aandacht in de vorm van grote rode harten, tekstborden, muziek (Resque) etc.


(Zie video hieronder).Zutphen bedankt ❤️


Steun Bart van Well ❤️