Vertaal deze pagina naar:

DE ZAAK VAN BART VAN WELL IS IN DE DOOFPOT BELAND OMDAT ER TEVEEL TOPAMBTENAREN ALS DADER BIJ BETROKKEN WAREN!

16-01-2023

De zaak van Bart van Well is in de doofpot beland!


Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex onderzoek en kroongetuige in de Demmink zaak.

Door Martin de Witte, letselschadeadvocaat, werd voor zijn toenmalige cliënt Bart van Well, een getuigenverhoor opgestart van vermeende daders van seksueel misbruik. Ook werden er getuigen ondervraagd, zoals Fred Teeven, en werd onderzocht in hoeverre de Staat der Nederlanden op de hoogte was van het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80 en 90.

Er waren volgens Bart van Well veel topambtenaren als dader in deze zaak betrokken. Daarom werd Joris Demmink opgeroepen in de rechtbank om te getuigen.


Joris Demmink (geboren op 11 december 1947) is een Nederlands voormalig topambtenaar. Hij was van 1 november 2002 tot 1 november 2012 secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie (vanaf 14 oktober 2010 "ministerie van Veiligheid en Justitie" geheten).

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Joris_Demmink


Volgens onderzoekers heeft Demmink minimaal 3x meineed gepleegd in de rechtbank. Met andere woorden, Demmink loog!

Zo gaat dat in Nederland, wanneer er teveel belangen op het spel staan en er teveel kopstukken kunnen gaan rollen wordt een zaak in de doofpot gestopt en wordt door de omgekochte media karaktermoord gepleegd op diegene die de zaak heeft aangespannen.

Zeer waarschijnlijk heeft de toenmalige advocaat van Bart van Well, Martin de Witte van het SAP advocatenkantoor, naderhand, nadat de zaak in de doofpot was geland, een grote zak met geld gekregen. De Witte is in ieder geval wat anders gaan doen volgens het artikel hieronder.

Op 6 november 2018 werd geschreven dat Martin de Witte op zoek zal gaan naar een nieuwe uitdaging buiten de letselschade.

Meer hierover ► https://www.sapadvocaten.nl/martindewitteletselschadepraktijk/


Boek Weggejorist


Lees en bestel het boek met de titel "Weggejorist" over Demmink en kinderporno netwerken met harde Bewijzen erin. Onder andere te bestellen bij ► https://www.aquazz.com/Webwinkel-Product-134941909/WEGGEJORIST-|-Robert-van-de-Luitgaarden.html

Wanneer krijgt Bart van Well een grote zak met geld om zijn leven opnieuw op te bouwen?


En om zijn 3 dochters tegemoet te kunnen komen?

Zijn dochters hebben nooit een vader gehad die een echte vader kon zijn voor zijn kinderen. Ook de kinderen van Bart van Well zijn enorm getraumatiseerd, door alles wat er is gebeurd de afgelopen jaren. Bart belandde enkele keren in de psychiatrie en in de gevangenis, doordat hij aan zijn lot werd overgelaten na het Rolodex onderzoek en zijn getuigenis op 4 oktober 2012 in Amerika.

. Bart kreeg van de rechter in januari 2022 een ISD maatregel opgelegd tot 02-02-2024 en verblijft momenteel in de PI Zutphen (gevangenis).

Eerdere arrestaties van Bart van Well door arrestatieteams leidden ertoe dat Bart niet meer kan sporten, omdat hij hierbij letselschade op heeft gelopen.

Woord namens de Foundation


Over de letselschadevergoedingen van Bart van Well, slachtoffer van seksueel misbruik als minderjarige (15 jaar oud) en de laster en smaadcampagne (karaktermoord), gepleegd door de omgekochte media op Bart van Well, zal flink gepraat moeten gaan worden binnen het OM of bij diegenen die hier iets over hebben te beslissen.

Bart en zijn aanhangers zijn dan misschien wellicht bereid om de daders van seksueel misbruik en hun aanhang met rust te laten na een passende deal of aangeboden oplossing(en), ook voor alle andere minderjarige slachtoffers die seksueel misbruik of satanische rituelen hebben meegemaakt en voor de nabestaanden waarvan hun kinderen het niet hebben overleefd.

Zodat alle slachtoffers in de samenleving kunnen herstellen van seksueel misbruik en het geweld wat hen is overkomen gepleegd door het satanische en corrupte bewind en alle slachtoffers eindelijk kunnen gaan werken aan hun verwerkingsproces en zij eindelijk een leven op kunnen gaan bouwen wat zij al heel lang wensen.