Vertaal deze pagina naar:

BART VAN WELL FOUNDATION

14-02-2022
Toen Bart in vrijheid nog op straat leefde, kort voordat hij voor de zoveelste maal werd gearresteerd.
Toen Bart in vrijheid nog op straat leefde, kort voordat hij voor de zoveelste maal werd gearresteerd.

Steun ook andere slachtoffers van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik, laat Uw hart spreken!


Hoe U Bart en andere slachtoffers van seksueel misbruik kunt helpen en ondersteunen? Door Bart van Well zijn vicieuze cirkel helpen te doorbreken en een donatie te doen middels onze steunactie, die opgezet is door de Bart van Well Foundation.

Met behulp van donaties en sponsoren kan het bereik en de kracht groter worden gemaakt van de Foundation.

Achter de motor van de Foundation zitten krachtige en bijzondere mensen. Ze ondersteunen vanuit hun hart slachtoffers van seksueel misbruik en doen alles wat in hun vermogen, bereik en kracht ligt om deze slachtoffers te ondersteunen, hun pijn en onmacht te verlichten en hun een stem te geven in de samenleving, door bekend te maken wat hen is overkomen in de oude satanische en corrupte wereld.

Bart van Well is tot 2 februari 2024 van zijn vrijheid beroofd middels een ISD-maatregel.


De reden dat Bart nog 2 jaar extra gevangen blijft is omdat Bart in een rechtszaak op 4 januari 2022 als veelpleger is veroordeeld door de rechter vanwege 3 eerdere detenties (gevangenisstraffen).

Doordat Bart zijn trauma's van pijn, verdriet, frustraties, woede en onmacht, opgelopen in zijn jeugdjaren door seksueel misbruik, niet altijd onder controle heeft kan Bart soms verbaal of non-verbaal agressief worden.

Dit gedrag leidde reeds tot eerdere arrestaties en gevangenisstraffen. Bart gaat nu een therapeutisch traject in bij justitie, zodat hij een betere start heeft in de samenleving wanneer Bart weer op vrije voeten komt.


"Fight For Your Right Project"


Het Fight For Your Right Project wordt met een zeer goede reden opgestart voor slachtoffers van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik, ook voor Bart zelf. Immers Bart is zelf ook slachtoffer van seksueel misbruik in zijn jeugdjaren.

Bart is tevens Ambassadeur en Founder van z'n eigen Foundation. Wij, de mensen achter de schermen en van de website, dragen Bart een warm hart toe.

Veel daders (topambtenaren en topfunctionarissen) die seksueel misbruik hebben gepleegd in de jaren 80 en 90, lopen nog steeds vrij rond in Nederland of elders.

Het is een grote schande dat dit in Nederland en andere landen mogelijk is en dat slachtoffers van seksueel misbruik in de gevangenis belanden, doordat ze aan hun lot worden overgelaten in de samenleving en met hun getuigenissen niets anders wordt gedaan als in de doofpot te stoppen.

Klokkenluiders die hierover berichten belanden eerder ook in de gevangenis, zoals Erwin Lensink, Wouter Raatgever en Micha Kat. De laatste 2 klokkenluiders zitten nog steeds in detentie.

Wanneer je onderzoek gaat doen, kom je erachter dat dit in Nederland heel gebruikelijk is, doordat het OM (Openbaar Ministerie) hun omgekochte en/of gechanteerde rechters en advocaten de topambtenaren in Nederland, die gelinkt zijn aan seksueel misbruik en satanische rituelen, juist in bescherming neemt.

We hebben te maken met een omgekeerde wereld en een kromme rechtspraak in Nederland, dat moge duidelijk zijn. De daders lopen nog steeds vrij rond en de slachtoffers en klokkenluiders zitten gevangen.

Gideon van Meijeren (Tweede Kamerlid) sprak dit jaar en eind vorig jaar in de Kamer over seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik, gepleegd door topambtenaren van de overheid. Er werd met de informatie tot heden door het OM nog steeds niets mee gedaan!

Schaamt U zich als Nederlander niet een beetje nu U dit leest?

U kunt Bart en andere slachtoffers van seksueel misbruik ondersteunen door een Donatie te doen. Zodat Bart wat extra financiële middelen heeft in de gevangenis om de komende 2 jaar zich in enige mate comfortabeler door het gevangenisleven heen kan worstelen en tegelijkertijd ook andere slachtoffers gesteund en ondersteund kunnen worden door de BART VAN WELL FOUNDATION.

Bart is niet het enige slachtoffer van seksueel misbruik in Nederland en die gecrashed is in zijn leven. Veel andere slachtoffers van seksueel misbruik en satanische ritueel misbruik zijn psychisch, maatschappelijk of lichamelijk crashten ook in hun leven en durven hierover niet eens te spreken. Omdat ze zich schamen wat hen is overkomen en wat de oorzaak was. Ze zijn ook bang voor represailles van hun daders, immers veel slachtoffers werden op jonge leeftijd vermoord of werden alsnog vermoord toen ze op latere leeftijd gingen praten.

Wanneer daders (topambtenaren van het Openbaar Ministerie) zelf hun eigen onderzoekscommissie kunnen en mogen samenstellen om onderzoek te doen naar seksueel misbruik van topambtenaren in Nederland is er behoorlijk wat mis in het Nederlandse rechtssysteem. 

De Bart van Well Foundation gaat ervoor zorgen dat ook de slachtoffers die niet durven te praten een stem krijgen en zich weerbaarder kunnen maken door het project "Fight For Your Right".

Bart van Well is al jaren bezig om zijn recht te behalen in Nederland!


Link video: https://youtu.be/EWKgjjGgcP4


Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek en kroongetuige in de Demmink zaak!